bugün

erdal beşikçoğlu nun işçilerle yemek pr çalışması

VAN Yüzüncü Yıl Üniversitesi 2018'de 377 öğrencisi yemekten zehirlenince öğrencilerle beraber her gün bir öğretim üyesinin de yemek yemesi kararını almıştı zamanında. Belki sevgili amirim de bu uygulamayı protesto etmek ve 377 öğrenci zehirlenirken araştırma komisyonu kurmak yerine neden olay gerçekleşmeden önce gerekli tedbirler alınmadı da olay bittikten sonra komisyon kurup,araştırıp böyle bir karar almak zorunda kaldılar diye denemek istemiştir kimbilir...
Veya baktı ki bir önceki başkandan kalan milyonluk belediye borçlarını tasarruf ile ödemek adına belediye personeli ile yemek yeme kararı almıştır kim bilir. Malum 31 Mart seçimlerinden sonra AKP'den,MHP'den devir alınan milyarlık borçlu jakuzili belediyelerin damlaya damlaya göl olur mantığı ile böyle tasarruf planlaması yapılmıştır kim bilir.
Ya da zamanında şehit evine ziyarete giden birisi gibi, şehidin odasında namaz kılıyorum başlıklı seccade de fotoğraf çektirip yayınlatmamış olabilir.

Zihniyetinin ne olduğu apaçık ortadadır. Milyarlarca borç takıp hizmet nerede diye soran haramzadelere bakın işte asıl hizmet haram yemeden, milletin parası ile keyif yapmadan tabandan tavana hep beraber iş yapıyoruz omuz omuzayız demek için verilmiştir!