bugün

fenerbahçe

evet olay gerçekten budur. en iyi olduğunuz dönemde hakkınızda şike kumpası yapılsın, en iyi futbolcularınızı kaybedin, ekonomik olarak diğer kulüplerin çok ötesindeyken kötü duruma düşün. 10 yıl sonra "size bu tuzağı kuran özel yetkili mahkemelerin kapatılması ile devlet mahkemelerince aklanın ama halen şikeci muamelesi görün. toparlanmaya çalışırken otobüsünüz kurşunlansın. sahada sizi dövmeye kalksınlar 2 kulüp dışında geçmiş olsun mesajı bile yayınlanmasın. tff'nin umrunda değil. özetle ülkenin futbolu yöneten kurumu dahil kimsenin size destek olmadığını görün. 3 temmuz takımın 15-20 yılına mal olmuşken bazı aklıevveller fetöden sonra "sanki herşey 2011'e resetlenmiş gibi" neden şampiyon olamadınız desin.

bir takımın maçında maçın hakemi var'dakiler ve gözlemci tarafından kandırılarak o takıma maç kazandırılsın, şampiyonluk kazandırılsın. 40 cm ofsayt olan poziyonu 5 dakika izleyip gol versinler. maçlarında hatalar değil kasıtlı kararlarla sonuca etki edilsin. sonra en çok siz konuşuyor olun. fenerbahçe'nin yaşadıklarının 10'da birini yaşasa yerle bir olacak camiaların hak hukuk üzerine yorum yapması gereken en son yerler olduğunu ifade etmemizde fayda var.

futbola karıştırılan siyaseti ve şampiyonluk kutlamasında sanki malum kulübün başkanıymış gibi sevinen tff başkanını unutmayalım. eskiden bizim başkan vekilliğimizi yapmış tff başkanı döneminde biz hakemler tarafından doğranıyorduk. ama biz çok konuşuyoruz.

penaltı atışında penaltı atan oyuncusu ile eski kalecisi arasında hangi köşe anlaşması yapılmasından rahatsız olmayan bir taraftar kitlesinin bunu anlamasını bekle. daha 19 yaşındaki çocuklara verdiği sözü 1 dakika bile tutmaktan aciz bir takımın taraftarından seni anlamasını bekle. 2 hafta önce tff derhal istifa etmelidir deyip bugün ne acelemiz var diyen başkanın riyakarlığından rahatsız olmayan bir taraftardan bu kadar konuşmasını bekleyemeyiz değil mi?

malum kulübün 3-5 namuslu taraftarını tenzih ederim.

--spoiler--
bir fenerbahçelinin birkaç saat önce dediğine göre: '' herkesin aleyhine hatalar yapılıyor ama en çok fener konuşuyor, bu da insanlara ters geliyor ''.
olay budur.
--spoiler--