bugün

10 mart 2024 fenerbahçe pendikspor maçı

--spoiler--

artık rakiplerimizin de bizim gibi daha çok zorlandığını görmek istiyorum. hiçbir şey ima etmiyorum, sadece biz maçlarda canavarlaşan takımlarla oynarken ezeli rakibimizin de aynı canavarlaşan rakiplerle karşılaşmasını daha adil buluyorum.

--spoiler--

misal kadıköyde sanki kazanamazlarsa tecavüze uğrayacaklarmış gibi oynayıp kendi evinde sizden 5 yiyen trabzon gibi mi ? maçtan sonra uğurcan ve abdullah avcının bir üçlü çektirmediği kaldı hepsi şen şakrak çıkıyordu sahadan nedense.. veya gene kadıköyde ölümüne koşup mücadele verip daha 80.dakikalarda koşmaktan ayaklarına kramplar girecek kadar mücadele edip sizin maçta 15 dakikada 0-2 olan samsun gibi mi ? ya da kupada bize karşı canhıraş oynayıp size karşı gene 0-3 olan ankaragücü gibi mi ?

oğlum sizin çok kirli çok kötü bir zihniyetiniz var. kendinize bir hayal dünyası yaratmışsınız orada yaşıyorsunuz. daha 2 gün önce rizeye 6 tane atmışlar diyorlar ki rize mücadele etti ama.. etmese demek 12 falan olacakmış maç. daha size yatacak çok takım var kadıköy kaplanları alanya mesela. bize karşı oynadığının 10 da 1 ini oynamayacak size gene 15 dakikada 0-2 olacak maç. hani insan şu yukarıdakileri yazarken utanır diyecem ama mevzu galatasaraylılar ise utanma denen bir şey olmuyor.. samsun takımının başkanı bile utancından "yeaeaea kafaları samsunda ama kalpleri galatasaraydaydı herhalde" falan diyor düşün bunlar hala tüm takımlar fenere yatıyor bize aslan kesiliyor diyorlar. insanda biraz utanma olur be kardeşim..