bugün

12 aralık 2023 liglerin süresiz olarak ertelenmesi

tipik akp zihniyeti. bir sorun mu var, yasakla kurtul kafası.
ligler ertelendi, maçlar yasaklandı olay tamam. ne kadar da hassas insanlar değil mi?

gülmemek için kendimi zor tutuyorum, nasıl bir ülke olduk böyle?
ev kiraları artar, zam yapmayı yasakla sorun ortadan kalkar.

enflasyon olur, halk ucuz patates soğan derdine düşer. yılda 1 defa hasatı yapılan bunun için 1 yıl boyunca tüketilecek patates soğanı depolarda bekletenlere baskın yapılır. zam senin yüzünden oluyor diye depolarda soğan patates bekletene ceza yazılır. yasakla kurtul.

halkın tepkisi oluyor diye ulusal ve uluslar arası anma etkinlikleri yasakla. halkın tepki duyduğu sorunlar ortadan kalkıyor.

hırsızlık yolsuzluk taciz tecavüz haksızlık cinayet soygun kara para vs vs vs sıradan olay olmuş. üstelik bunlar en üst kademelerde ülkenin kaymağını yiyen kesimde yoğunlaşmış. bu işleri yapanlar, bu suçları işleyenleri, bu olayları bile konuşamıyoruz. hemen bir yasak habere erişim, haberi yayma, haberi paylaşma yasağı. sorun ortadan kalkıyor.

parası olan tutuklanmıyor, tutuklansa bile serbest kalıyor, bu konuda haber yayınları engelliyor diye savcı rapor yazıyor, bazı hakimler rüşvet alıyor, adliyeler rüşvet bataklığı dedikodularına dönmüş hukuk çökmüş diye rapor yazıyor. buna da yasak. tabi ki sorun ortadan kalkıyor.

psikopat, manyak, ruh hastası, sorumlulukları açısından kişilik zafiyeti davranışı sergileyen, daha önce teknik direktöre de böyle saldırı yapmış biri çıkıp hakeme saldırıyor. ligler erteleniyor, sorun çözülüyor.
yok yani, hakemi öldürse veya sakat bıraksa ne ceza verebileceksiniz ki? yapanın yanına kar kaldığı, suçlular cenneti olan ülkede yaşıyoruz.