bugün

12 aralık 2023 liglerin süresiz olarak ertelenmesi

Mehmet büyükekşi denen zatın son dakika açıklaması. Ne kadar sövsek az. Kophenag dönüşü sivas depe gitmekten kurtuldu bazı oe.ler. geçen sene de ne yazık ki ülkemizde deprem felaketi oldu. O ara sakatlanan Muslera iyileşti, antep ve hatay deplerini oynamadan 3 puanla geçtiler falan. Uganda'da çekirge zıplasa nasıl oluyorsa bi şekilde bu orevlatlarına yarıyor. Bu nasıl dua bu nasıl himmetmiş bitmedi gitti Hay suyunu hürmetini sikeyim emi.

Edit: ha son olarak, Fenerbahçe'nin otobüsü kurşunlanırken neredeydiniz? Liglerin ertelenmesini geç, Fenerbahçe'yi hemen diğer maça çıkarttınız. Yaptırım uygulamakla tehdit ettiniz bir de. Takım o ana kadar liderken, otobüs kurşunlanmasından hemen sonra çıktığı maçta puan kaybedip liderliği verdi ve şampiyonluk gitti. Malum camianın da kirli bir şampiyonluğu daha bu şekilde gelmişti. Bir gün elbet çıkar bunlar..
Fenerbahçe camiası ve taraftarları olarak hakkımızı helal etmiyoruz. Otobüsün kurşunlanması ve onca insanın hayatına kast edilmesi, hakeme atılan bi yumruk kadar önemli görülmedi. Yazıklar olsun.