bugün

halil umut meler

dün yediğin hurmalar gün gelir seni tırmalar işte meler efendi. adana da futbolcu formalı eşkiyaların oyuncumuz jayden e alçakça saldırılarını görmezden geldin. nasıl oluyormuş dayak yemek ? bu ülkede her kurum çürümeye başlamış. bu çürümüşlükten futbol da nasibini almıştır. olmayan adaleti her canı yanan şiddet yoluyla aramaya başlamıştır. şiddet ektiniz şiddet biçiyorsunuz.

şimdi gelişmeleri dinliyorum arda turan denilen yaratık bile sporun kardeşliğinden bahsetmiş. çakallar utanmadan kınama yarışına girmiş. florya da bayrakları yarıya indirin bari pislik fransızlar !

maçlara çıkmayacaklarmış. fenerbahçe otobüsü kurşunlanırken "maça çıkmazsan sonuçlarına katlanırsınız" diyenler ortalığı yangın yerine çeviriyor.

her şeyin sorumlusu beceriksiz tff başkanı kendisinde en ufak bir sorumluluk hissetmeden etrafa parmak sallamaya başlamış. isim vermeden ali koç ve tüm fenerbahçe camiasına ihaleyi yıkmaya kalkıyor. yok öyle yağma. hesap ver efendi !

istifa edecek haysiyeti olmayan bu şahsın derhal görevden alınması lazım. ali koç da kulüpler birliğini olağanüstü toplayıp tff nin istifa etmesini isteyemecekse kendisi kulüpler birliği başkanlığından istifa etmelidir.