bugün

doğum gününü tek başına geçirmek

Sanırım Club'a gidip içip sıçacağım. Tek başıma eğlenmeye çalışıp Tribe sokucam ve ardından sabahladığım için uyku düzenim kayacak bir haftam çöpe gidecek. insanlara kızıp hıncını kendimden çıkarmayı kesmemem gerek.

En yakın arkadaşım, dostum, kardeşim dediğim adam kuru kuruya arayarak doğum günümü kutladı. Eski kız arkadaşımın doğum günü vardı 3-4 hafta önce, o u club a götürüp şişe açtılar ve arkadaşımın en eğlendiği club gecesi olmuş. Biz deli gibi eğlenir olmamıza rağmen en yakın arkadaşım eski kız arkadaşımla benimle eğlendiği den daha fazla eğlenmiş sanırım ve doğum gününde Club'a gidip şişe açmııışşşş. Bana ise, kanka hastayım iyi ki doğdun diyip 1dk şık telefon görüşmesi ile kapadı mevzuyu.

Hak ettiğinden fazla değer verdiğim her insan beni bir süre sonra yarıyılda bıraktığı veya bu tür davranışlarla kendinden soğuttuğu için son bir kaç senedir arkadaş edinemiyordum. Tek yakın arkadaşım olan kişiden böyle bir tepki almak inanılmaz üzdü. Çok dertlendim, gurbet elde ailem diye sevdiğim canım kardeşim dediğim adam da böyle davranıyorsa ben kime güvenip sırrımı paylaşayım ve arkadaş?