bugün

ibb nin son rezaleti

yalakaların rezaletlerinden büyük olmayan rezalettir.

adını tekrarlamana gerek yok biliyoruz adını. bak da biraz edep öğren milletin anasına bacısına musallat olmayı geç harf kısıtlaması bile yapıyoruz. senin yatacak yerin yok oğlum herkese gayrı müslim ermeni falan deyip duruyorsun sabahtan akşama anal seks kremi tanıtımı yapıyorsun köyde "sevmek" için eşek kovalıyorsun otellerde orada burada fuhuş peşinde koşuyorsun. senin gibi kendisine müslümanım deyip her türlü ahlaksızlığa bulaşan b.k parçaları yerine o allahsız dediğin adamlar ile yan yana olmak evladır. hatta sevaptır..

bir dön de kendine bak "neden bunlar benimle uğraşıyor demek ki bende bir b.kluk var" diyip kendine çeki düzen vereceğine üstüne kendini nimetten sayıp "heeee ben çoh eyiyim ondan benlen uğraşıyorlar" diyecek kadar kütük kıvamında bir tipsin sen. 40 kişi yanlış 40 kişi hatalı bir tek sen doğrusun öyle mi amk.

entry numarası vererek editlenmiş entryi eski hali ile gösteremezsin. bu kadarcık da mı kafan çalışmıyor oğlum senin. bir de ben çok iyi sözlükçüyüm diye geziyorsun..