bugün

pedofilinin sıradanlaştırılması

elitler çocukları becermek için binlerce yıl türlü türlü bahaneler, törenler, tapınaklar, okullar, kışlalar ve düzenekler üretti, bunu bir 'ayrıcalık' olarak benimsedi; kitlelerin beyinlerini yıkayıp onlara hem üretim yaptırarak hem kendilerine hürmet ettirterek hem de savaşlarda canlarını vermelerini sağlamak yetmedi. nasıl çiftliğinde duran kuzuyu boğup yemeyi normal olarak gördüyse tebanın çoluk çocuğunun tadına bakmayı da hak olarak gördü. bu ayrıcalık elitler dışında kullanıldığında, yani arada sıradan insanlar da kuzuların ve çocukların tadına bakmaya kalkınca bunları cezalandırdı, ama bu kurallar kendilerine hiç uygulanmadı, efendi olmaktan gelen konumları ile yaptıklarını yapmaya devam ettiler.

yani bu 'sıradanlaşma' hikayesi bir yerden sonra yürümez. çünkü sıradan olan ayrıcalık olmaz. bu aralar kitleleri lgbt ile bulandırmaya çalışıyorlar; oysa kendileri de türlü baskı ve mağduriyet yaşamış olan lgbt bireylerin uyanık olması ve kullandırılmalarına karşı durması gerek zannediyorsunuz. bakıyorsunuz elitlerin açtığı platformlarda boy göstererek ciddi ciddi özgürlük ve hak sahibi olabileceklerine ikna olanlar var. sadece lgbt değil, mesela tanımı gereği her durumda yönetici elit sisteminin karşısında pozisyon alması gereken 'sol' cenah bile bugün batıda sistemin kuklası haline gelmiş, bildiğin devletlerin açtığı savaşları, emekçilere yapılan zulmü en önde alkışlıyor. amaç kitlelere "hiçbir umudunuz yok, herşeyinizi size karşı kullanacağız" mesajı vermek, geniş yığınların nefretini belli kesimlerin üzerine kanalize etmk. herşey birbirine geçince bu kez birden ortaya çıkıp "yeni bir düzenek kurduk" diye kurtarıcı rolüne bürünecekler ve karmaşadan bıkmış olan yığınlar gönül rızasıyla çocukları dahil ellerinde ne varsa bunlara teslim edecek, ya da 'beterin beteri var' diye ses çıkarmayacak, hesap bu, 'rıza üretimi'. bildiğin mafyanın 'koruma' stratejisi; önce olmayan bir problem yarat sonra çözüm olduğunu ileri sür, arada kimse gerçek problemin sen olduğunu farketmesin.

sakin olmak lazım; kim neyi nereden pompalıyor, sahnede kim var, platform neresi ve nereden besleniyor diye bakmak lazım; aksi takdirde insanlar birbirine bilenip sonunda elitlerin, yani çiftlik sahiplerinin tuzağına düşecek.