bugün

neden sevgilin yok

Burada ilgisizler pek hani 5 kişiye aşık oluyorum ama bir yere gidiyorum orada tavırları görünce...
Yürüme engelli olduğum için hemen hemen.
Zaten lise ilk sınıfta maldım biraz.
erkek arkadaşımda olmadı.
son ses müzik açarak ta ilgileri üzerimize çektiğimizi sanmıyorum kulaklarını s*kiyoruz herhalde eşarplılar dahil.
doğum tarihi de farklılığı var şahsen 1990 doğumlu değilim ki 2012 de vardı bir tane ama ayrıldım 2015 de bir daha yaptım gibi.
Çok da meşgul etmemek lazım tabi ama 5-6 yıl sonra 2028 2029 da bir kere olur belki.
Bu yürüme engeli doğuştan var hani demiştim zaten keşke en azından tam tersi olsaydı da kolumu kırmamiş olurdum ve o diğer şeyler olmazdı diye.
Yani şey babamı tanıyan çoktur ama ben işte hiç gözlüklü bir ezik gibi duruyor olabilirim ilgilerini çekmiyor gibi bu ilde zaten falan rahatsız edici çok şey var eve gelen misafir teyzeye de pek şey aldırmıyorum zaten nasılsın he he iyiyim.
ya da bunları düşünmeyim yatıp zıbarabiliriz.
Belkide geç doğduk ya da hiç doğmamalıydık doğduğunda bişey olmadı ki yine AK parti vardı kesin ya da Abdullah Gül falan hep bunlar intihar etmeyi tetikleyen şeyler ama kimse üzülmeyecek ki ilgisizlik seni tanımıyorlar yanlarında gezdirdikleri şımarık kendini bilmez veletleri var o yellozların sadece aile fertleri üzülebilir çünkü baba evden ayrıldığında yanlız kalmak istemez belki.
Birileri ile yazışırken de intihar edicem ben yazıp iyi yap demeleri vardı falan ilginçtir bana dokunmuşlardır o gün onlar.