bugün

ekşi den gelen mülteci kardeşimize taciz skandalı

özel mesajdan gelen bir mesajdan sonra arkadaşımın haberdar olduğu ve beni haberdar ettiği korkunç durumdur. ekşi sözlük'ten gelen bir bayan mülteci kardeşimize, ulunun sırtlanlarından biri musallat olmuş. defalarca özel mesajdan vs tacizden sonra, mülteci bayan arkadaşımız artık buluşayım da kurtulayım demiş. sonra kalabalık bir avm'nin yemek katında buluşmuşlar.

kabalıkları burada da devam etmiş.

ekşi'den gelen mülteci bayan arkadaşımızın kilo problemleri varmış. kendisini balık etli olarak tanımlamayı daha uygun bulsa da, uludağ sözlük'ün sırtlanı onu aşağılamış. "kız dombili, 3-4 burger king ısmarlayım mı sana. yahu keşke gelmeden söyleseydin dombili olduğunu" gibi aşırı iç acıtan sözler söylemiş. Neyse bu kadar kötü bir insana dönüşebilmesi aslında mülteci bayan arkadaşımızın hoşuna gitmiş. sonuçta onu bir daha aramayacak diye sevinmiş. terbiyesiz vs diyerek ortamı terk etmiş.

Fakat sırtlan kardeşimiz tacizlerine devam etmiş.

defalarca aramış, phone sex yapmayı arzu etmiş. mülteci kızımız da kabul etmemiş. ısrarlara dayanamayarak uludağlı sırtlan kardeşimizin phone sex kölesi olmuş.

Şimdi bizden yardım istiyor. ekşi sözlük açılana kadar sığındığı bu platformda sesimi duyurabilir misin dedi. çok üzüldüm.