bugün

vladimir putin

Kendisine çizilen yapay imajın aksine Bizdeki yakasından paçasından çomarlık akan türkislamcıların birebir rus muadili olan cücük zekalı zorba (fakat bizdekilerin aksine bunun dini bir inancı yok, muhtemelen).

Stratejik aklının küçüklüğüne bakın;

-rusyada etnik rus nüfusu her gün azalıyor çünkü ruslar üremiyor. Rusyanın asıl problemi bu iken putin öküz gibi bir ülkesi olsun istiyor (bizdeki dangalakların orta afrikayı falan osm. içinde gösteren götten uydurma harita merakını düşünün). Rusların olmadığı rusyayı napcaksın aq. Ülkeler feth edip çeçene tatara mı bırakacaksın.
- abd ye ufak bir meyil gösteren ermenistan ı cücük aklınca feci şekilde cezalandırdı. peki reel sonuç ne? Yüzyıllar boyunca rusların en sadık dostlarından olmuş ermeniler artık rusyanın piyonu olur mu? Geçen toplantıda tacikistan lideri bile posta koydu buna, sovyet tebası değiliz artık bağımsızız diye. Niye çünkü bu rusyadan abi falan olmaz artık öğrendiler.
-ab genelinde pedofili, vegan, göç yanlısi aşırı solcularla nazi eğilimli aşırı sağcıları aynı anda fonluyor. Kendi aklınca iti ite kırdırıp avrupayı zayıflatcak. Peki çıkan sonuç ne;avrupadaki merkez partiler birbirine yaklaşıp büyük koalisyonlar kuruyor.
-avrupanın gazını kesti. So what. Kurt kışı geçırecek ve bir daha rusyadan gaz almayacak. Zaten cezayir ve azerbaycan gaz vermeye başladı bile. Elinde domatesin var ve diyorsun ki ben bunu satmıyorum. Ulan salak cezalandırdığın aslında kendi halkın.

Bak ben bişi söyleyim mi avrupanın aklının zekatı bu doğulu zorbanın aklını cebinden çıkartır.