bugün

tolga bedır

görsel
yıllar önce borusan tarafından banka hesabına, çalışmadığı bir ayla ilgili yanlışlıkla yatırılan ve muhasebe tarafından farkedilmeyen 227 lirayı (eski parayla 227 milyonu) nasıl iç ettiğini yıllardır ballandıra ballandıra anlatan, bu ülkede konserler iptal edilirken, müzisyenler açlık ve borç içinde intihar ederken hırsızlığıyla övünüp sanatçı geçinen kişi. kanunda ‘açıktan hırsızlık’ olarak tanımlanan suçu işleyen bu arkadaşımıza tavsiyemiz; kendisine meslek öğreten insanlara iftira atacağına, önce haddini bilmesidir!
(bkz: borusan)
(bkz: nilüfer)
(bkz: turgutreis)
(bkz: varan1)
(bkz: msgsü)

edit; bak bak bak, bir de gidip gülşen’in serbest kalması için bildiriye imza atmış. hahaha, kendisi sütten çıkmış ak kaşık ya. şimdi gülşen düşünsün. sen önce borusan’ı arayacaksın, yaptığın rezilliği anlatıp o parayı faiziyle geri ödeyeceksin sonra da tüm müzik emekçilerinden özür dileyeceksin, tamam mı çakır gözlüm!
(bkz: gülşen)
hikayesi çalıntı kısa filmiyle kendini daha da rezil etmiş, paradokstan çıkamayan kişilik.montaj için yollanan senaryo ve ham görüntülerden kısa film araklamak ha! bu hırsızlıklılarının yakında yeni bir kısa filme konu olacağı aklına gelmiyor değil mi? sen devam et böyle. şahika bile adam edememiş seni ama biz adam ederiz merak etme.
(bkz: atiye)
(bkz: ceceli)