bugün

müslüman olduğu halde ak parti ye oy atmayan insan

Ocak 2014, AKP Düzce Milletvekili Fevai Arslan o sene Mart ayı içerisinde yapılacak seçimler için konuşmasının bir bölümünde "Türkiye olarak artık koşmaya başladık. işte bu koşan arabanın tekerine bir şey sokma hedefi olanlarla karşılaştık. Bunun sebebi, Türkiye’nin Ortadoğu’da dünya ülkeleri arasına girmesini istememeleri. Çünkü başında öyle bir lider var ki dünya liderliği kabiliyetinde ve Allah’ın bütün vasıflarını üzerinde toplayan bir lider var. işte bunun önünü kesmek istediler. Özellikle dış mihraklar."

Bu tarihten sonra bu konuşmadan haberdar olacak kadar haberleri izleyen, gündemi takip eden gerçek müslümanlar bir insanı Allah ile aynı statüye koyan bu zihniyete oy vermediler. Verenleri de Allah islah etsin.

Şu bir gerçek ki AKP Türkiye'nin başına gelmesi gereken bir felaketti. Siyasal islam'ın yetkiyi aldığı anda neler yapabilecekleri görenler laikliğin önemini anladılar. Ve yine bir gerçek ki 2002 öncesi bu ülkede namaz kılanların, oruç tutanların sayısı şu ankinden daha fazlaydı.