bugün

vize haftası

11 sene oldu vize haftasına girmeyeli. 2 yıllık okumuştum, diplomayı almayı geciktirdim baya ve 6 sene önce hem diplomayı aldım hem de dikey geçişle açıköğretim 3. sınıfa kaydoldum ama onun da hiçbir sınavına girmedim hatta sadece 1 dönem harç yatırdım.
2 ay önce sms gönderdiler "hacı şu dönem kayıt yenile, sonra ölene kadar kaydın silinmez" diye. Dedim yatıralım bakalım.

Velhasıl kelam şu an ben de vize haftasındayım. Okuldan ayrılalı, sınavdan sınava koşmayalı geçen 11 senenin ardından. Yaş oldu 33, içimdeki tek his o günlerin özlemi. Hem bir şey yazasım yok şu an bu cümlelerin devamında, hem de 11 senenin nefretini kusasım var.

Neyse kusmayacam nefretimi ama vize haftası stresini geçen gençlere de 2 kelam edeyim. Ülke düzelecek gençler. 30lu yaşlarındaki bizlerin gençliğini çaldılar ama sizlerinkini çalamayacaklar. Gelecek kaygılarınızı bir süre unutun, gidin ders çalışın ya da ders çalışma bahanesiyle sevişin yiyin için gezin. Ne bu hayattan 1 tane daha var, ne de öğrencilik günlerinden. Günün değerini bilin, karartmayın içinizi.