bugün

bipolar bozukluk

Genetik mirasım. insanlara dedesinden ev, arsa falan kalır bana kalan şeye bakın.

Beyindeki kimyasal bir sorun bu. Beynimiz bile normal insanlarınkinden farklı anlayacağınız. ilaçları içerken öyle böyle idare edebiliyorsunuz da bıraktığınızda bir atak geliyor ki illaki geliyor. Her şey yeniden bomb.k oluyor.

Olan biten şeyler elimizde değil. O korkunç düşüncelerden kurtulamıyoruz.
Bizlerde her şeyi deniyoruz ama olmuyor. Dünya çok acımasız ve insanlar çok anlayışsız. Bizi eleştirmeyin. Bu hastalık Allah'tan gelen bir şey. Bizden hayatımızı çalıyor. Düşünün yalnızca hiçbir şeye konsantre olamadığınızı... ne kadar korkunç değil mi? Yıllar sonra bir kitap bitirdim ben. 7 aydır düzenli bir şekilde ilaç içmiyor olsam bu mümkün olamayacaktı. Beynim sahiden susmuyor. Hiç durmuyor. Bir gecede gördüğüm Rüyalardan bile 50 tane hollywood filmi konusu çıkar. Tam manasıyla anlatamıyorum bile bu hastalığı. Kocam beni sevmeseydi kapının önüne koyar çocuğumu da elimden alırdı örneğin. Başkası olsa dayanamazdı yaptıklarıma da.

Kısacası anlayış çok önemli. Sevin bizleri. Bizi Kaderimize terk etmeyin. Yalnız bırakmayın. En hayat dolu olanımız bile depresyon dönemine girdiğinde sessiz sedasız canına kıyabilir. Lütfen bunları unutmayın.