bugün

afganistan

Yeryüzünün en vahşi, en iğrenç, en aşağılık milletlerinden biri olan peştunların "Taliban" adı altında Pakistan desteğiyle Özbek, Türkmen ve Hazara Türklerine kan kusturduğu ülke.

Karahanlı, Gazneli, Büyük Selçuklu gibi kadim Türk devletlerinin tarihi eserlerine ev sahipliği yapan Afganistan, bugün peştun denen farsi iğrenç milletin zulmü altında ise bunun birinci sorumlusu ABD, ikinci sorumlusu ise pakistan'dır. Eskiden olumlu duygular beslediğim Pakistan'a karşı artık nefret duymaya başladım. Taliban peştun ırkçısı bir örgüttür. içinde Türk barınamaz. Zaten tek dertleri Afganistan'da Türk ırkını silmek. Cihat mihat diye bir şey yok.

Afganistan'da şibirgan şehri Özbek ve Türkmenlerin yoğun olarak yaşadığı cüzcan eyaletine bağlıdır. Güney Türkistanlı Türkler şu an hem Türklük mücadelesi veriyorlar hem de gerici islamcı faşizme direniyorlar. Özbek komutan Raşid dostum'un oğlu Batur Bey, Türk savaşçıları yönetiyor. Türk kadınları başlarını en fazla iran'daki gibi yarım örtmek istiyorlar. Türkistan'da yani Türk illerinde tepkisel ateizm oranı hayli yüksek.

Burada Türkiye'nin yapması gereken iki şey var:

1. Göçleri mutlak surette önlemek ve asla sınırdan içeri kimseyi sokmamak. Evet içlerinde çekik gözlü temiz yüzlü soydaşlarımız da var ama gelen peştun da çok. O yüzden asla içeri sokmamak gerek.

2. Kabil havalimanı'nı alacaksak Güney Türkistanlı kahraman soydaşlarımıza silah desteği sağlamak. Orada bir Türk soykırımı yaşanmasının önüne geçmek.