bugün

ümitcan uygun

sema esen adlı kızcağız çok para kazanma isteği uğruna kırşehir'in kaman ilçesi gibi yemyeşil bir cenneti bırakıp ankara pavyonlarında çalışmaya başladığında aleyna çakır olmuş. bu kızcağızın en büyük talihsizliklerinden biri de ümitcan uygun denen aha bu serseri mayınla tanışmak olmuş. sema şu an kaman'da ceviz ağaçlarının arasına hamak kurup sallanarak kitap okuyor olabilirdi.

genç hanımlar, o pavyon denen ortam ve eskortluk o şaşaalı hayata değecek bir şey değildir. bir erkek kardeşiniz olarak söylüyorum. ananız babanız, ciğeri beş para etmez orospu çocukları içki içip sizin oranızı buranızı sıkıştırsın diye dünyaya getirmedi sizi. az kazanın ama huzurunuz olsun, kimse size parasını verip sahip olamasın. kendinize bu kötülüğü yapmayın.

ümitcan uygun denen herifle yolda karşılaşsam karşı kaldırıma geçerim. ki gerekirse kavga edebilen ve kenar mahalleden çıkmış bir adam olduğum halde ben bu herifle oturup konuşsam bile başıma bir bok geleceğini bilirim. herifin kolları pazularına kadar façalı, madde bağımlısı, kadın satıcısı, katil. daha ne olsun?