bugün

yazarların yaşadığı paranormal olaylar

Paranormal bir olay değil aslında hatta çok saçma ama yine de paylaşayım. 2-3 sene oldu. yoğun depresyonda olduğum bir dönem memleket larissa'dayım gece vakti ama içim çok sıkkın çok sinirliyim sözlükte boş boş geziyorum falan. Bir yandan da özel mesajdan birileriyle dertleşiyorum hatta şu an sözlükteki en iyi dostlarımdan biri olur kendisi sağ olsun.

Neyse ben o zamanlar sıradan muhabbet kurduğum bu dostum ile konuşuyorum o beni teselli ediyor falan. Sonra bir anda mesaj kutuma yeni bir mesaj geldi herhalde bizimkinden dedim baktım degilmiş ismini cismini bilmediğim bir eleman nicki de mutlulukxlerde mi xmutluluktur gibisinden garip değişik bir şey (olmayadabilir çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum) profilinde de kapkara bir temanın arkasında yine siyah bir insan silüeti olan değişik bir resim var.

Neyse bu selam yazmış falan filan derken iyice muhabbet kurduk. Bu da benim derdime ortak oluyor falan çok ciddi tespitler yorumlarda bulunuyor birnevi onun sayesinde de çıktım da denebilir zaten o bunalımdan. Neyse geç oluyor hem benimkine hem de bu elemana iyi geceler dileyerek mevzuyu kapatıyorum.

Yarın sabah oluyor teşekkür etmek için mesaj kutuma bastığımda gariplik burada başlıyor. Dün konuştuğum o adam ile ilgili hiçbir konuşma geçmişi, alınan mesaj, görünen mesaj yok. Yani demek istediğim öyle biriyle yazışmamışım hiç ne öyle biri bana mesaj atmış ne ben öyle birine. mesaj kutum bomboş.

E diyeceksiniz ki mesajlarını silmişsindir. Ben de Adım helen ise o mesajları silmediğime size yemin edebilirim çünkü eğer silseydim dostumun da mesajlarını silmiş olurdum (mesaj kutumu sürekli temizliyorum). Kesinlikle o gece birileriyle konuştum ama konuştuğum kişi hiçbir şekilde var olmamıştı. Sözlükte nickini, profilini, nick altını aradım o nickte biri hiçbir zaman bu sözlükte var olmamış. O nickte bir profil yok nick altı yok hiçbir bilgi hiçbir şey yok.

Ben o gece buradan kiminle konuştum bilmiyorum ama kesinlikle birileriyle konuştum ve o konuştuğum kişi gerçek bile değildi.

Geriye ise iki ihtimal kalıyor ya uyku sersemiyle alter egom bana derman oldu ya da konuştuğum o kişi nick falan değiştirdi. ikinci ihtimalin yine olacağını sanmıyorum çünkü mesajları silmediğime %100 eminim dediğim gibi.

O gece konuştuğum o kişi kimdi veya öyle biri gerçekten var mıydı bilmiyorum ama bugün o haldeyken intihar etmeyip bugünleri görebildiysem hem onun hem de şimdiki arkadaşımın sayesinde. Her şey için teşekkür ederim.

Dediğim gibi paranormal bir olay yok hatta baya bir saçmalık barındırıyor hikaye ama yalan söylemiyorum bunları yaşadım ve hala hafızamdalar. Sadece halen daha bu duruma şaşırıyorum o kadar.

Sizinle de paylaşmak istedim vaktinizi çaldıysam özür dilerim.