bugün

yaşar ne yaşar ne yaşamaz

safak sezerin basrolde adeta; kiroyum ama sanat bende dercesine cok iyi bir oyunculuk sergiledigi, bu tip dram-komediler icin bicilmis kaftan oldugunu bir kez daha ispatladigi, kaan ertemin tekrar senaryolastirdigi bir aziz nesin klasiginin, 2008 yapimi, en taze remake'i... yan rollerin tiyatro kokenli oyuncular tarafindan basariyla kotarildigi filmde, ayrica medyatik isimlerden saksuka tarik menguc ve didem erol goze carpmakta. sahtekar, organ taciri doktor rolunde ki levent inanir'i da cok begendigimi eklemeliyim. dram-komedi tarzindan hoslananlarin goz atmasinda fayda var derken, sozlugu yasal yonden zor durumda birakmamak adina kaka link veremedigimizden affiniza siginarak yolu tarif ediyorum efenim...

yol 1, youtube girilir, eserin ismi yazilir, karsimiza 11 bolum halinde geldigi gorulur. afiyetle tuketilir.

yol 2, yok haci youtube'la sorun var girilmiyo diyenler icin, gugila eserin ismi yazilir, yanina da "izle" ibaresi eklenir, aratilir, en az 3-4 forumda var oldugu gorulur, sevincle somurulmeye baslanir.

(bkz: yasasin kaka linkler)

edit: bu arada, bir televizyon kanali* icin hazirlanmis bir tv filmi olmasina ragmen, an itibariyle imdbde 6.2 gibi bir puan almis, sicak bir filmdir kendileri.