bugün

pkk medyası

vakıf beslemesi kimi haber siteleri, istanbul mahreçli ajans ve stüdyolardan çalışan sosyal medya hesapları, deutche welle, bbc türkçe benzeri 5. kol siteleri ve tabii ki ekşi sözlük karinesini oluşturmakta bu oluşumun.

ama o kadarla da kalmıyor...

şu an bağımsız gazeteci kılığında muhaliflere şirinlikler yaparak kredibilite devşiren cüneyt özdemir, şirin payzın, nevşin mengü gibi isimlerin başını çektiği eski havuz medyası gülleri de var oyunda.

öyle ki küreselci ajandası, pkk'nın siyasi uzantıları ve/veya sözcüleri konumundaki hdp ve chp vekillerine bile daha geç intikal ediyor.

belli ki birefler gerillacı vekil ve siyasilerden bile önce basındaki uzantılara uçuruluyor.

bu şer ittifakı ne yazık ki türk toplumunun pek çok algısını bozdu.

artık katiller mazlum, vatanseverlerse katil pek çok insanın algı dünyasında...

4 koldan saldırı altındayız...

işin bok tarafı seküler, cumhuriyetçi, türk bir oluşumun hak arama çıkışları bu yukarıda saydığım topluluklar tarafından anında kürtçü, lgbti, kimlikçi vb olaydan alakasız habis hareketlerin uzantısıymış gibi soslanarak anında itibarsızlaştırılıyor toplumun gözünde.

üç tane götoş, 5 tane mezopotamya eşşeği olayların arasına salınıp, kadraja sadece bunlar alınarak mesele anında saptırılıp, toplum siyasal islamcıların yanında olmasa bile eylemlerin karşısında konumlandırılıp, konsolide ediliyor.

gezi'de darbeyi gören, gezi'yi kemalist bir kalkışma olarak değerlendiren hdp/pkk şimdilerde gezi'nin unsurlarından biriymiş gibi konumlandırıldı toplumun hafızasında.

yarın bir genel grev ve sivil itaatsizlik eylemi organize edilebilse bunu da aynı şekilde pkk, lgbti, azınlık hakları vb diye damgalayıp, baştan sabote edecektir bu grup.

o yüzden karşı devrimci siyasal islamcılardan önce küreselci güçlerin medya ve siyasetteki uzantılarını etkisiz hale getirmek şart.

aksi takdirde türk milleti için gelecek günler çok karanlık olacak...