bugün

allah ın indirdiği ile hükmetmeyenler kafirdir

"kim allah'ın indirdiği hükümlerle hükmetmezse, işte onlar kafirlerin ta kendileridir"

Maide suresi 44. Ayette geçen ifade. Yani ortada kuran var, Allah hüküm vermiş uymazsan kafirsin basit.

islamcıları canlı bomba olmaya, kafa kesmeye, şiddete, savaşa iten ayetlerden biridir. Ortadoğu'da savaş varsa kitaptaki ayetlerin ve hadislerin katkısını göz ardı edemeyiz. Dış güçler silah veriyor ama aynı halkların, hepsinin de kendilerine müslüman dediği halkların birbirlerine karşı tetiği çekmek için bir sebebe ihtiyacı yok mu? Var! O onu kafir ilan eder, o onu müşrik vs. Vur patlasın çal oynasın. Kimilerince yanlış yorumlandığı iddaa edilen Kitap ve hadisler buna sebeptir saklamaya gerek yok.

Türkiye'deki müslümanda fırsatı bulsa ortadoğu'daki adam olacak bu açık ve net. bakıyor dünyaya kur'an'da verilen emirleri yapan ülke yok, varsa da ortadoğu'daki malum ülkeler. Sonra bakıyor kendi ülkesine, islamın başı olarak düşündüğü ülkeye ve her şey kitabına ters. Hırsızın elini kesen yok, 1'den fazla eş yasak, türban takan kadar takmayan var, faiz yiyen, içki içen, mini etek giyen çok, namaza gelen az vs. Etraf kafir kaynıyor ve Kinleniyor.

Kendisine tavsiyem şeriatla yönetilen ülkeleri tercih edebilirsin veya kitabın yanlış yorumlandığı düşünüyorsan etrafa zarar vermeden kitabı inceleyip, anlayarak okuyup başkalarına anlatabilirsin. Öldürme yeter!

Edit: he birde Türkiye islamcısında kendi liderinin Kuran'a ters hareketine göz yumma özelliği vardır. Bu lider cemaat veya parti lideri olabilir. Tek birisi hedef alınmamıştır. Alayının...