bugün

rıdvan dilmen

neymiş, milleti şikayet edecekmiş, birileri bundan özür dileyecekmiş..

ne oldu, erman toroğlu'nu niye şikayet edemiyorsun ? g.tün yemiyor mu ?

sen onu bunu bırak da, takımın 8 maçtan şikeyle küme düşürülmesi söz konusuyken, aykut kocaman'ı ordu'dan havalimanından alıp 7enevbahçeli mehmet ali aydınlar ile neyin pazarlığını yaptınız onu anlatsana..

arda turan üzerinden, hürriyet gazetesi yazarları sizin şikeci takımınıza mensup rüştü reçber gibi, oğuz çetin gibi isimlerin ve aynı gazetenin spor müdürü denen ne idüğü belirsiz mehmet aslan gibi şerefsizlerin üzerinden a milli takımı karıştırmaya çalıştın mı çalışmadın mı ?

sen önce bunları anlat, bir dinleyelim..

öyle kendin fetö savcıları ile zaman gazetesi sponsorlu formalarla halı sahada maç yaparken, gidip başkasını fetöcü diye itham edemezsin, etmiyceksin de.. önce kendini temizle bi, herkes senin ne mal olduğunu biliyor..

erman toroğlu boş konuşmaz,sen mi getirdin mhk başkanlığına serdar tatlı'yı, getirmedin mi ? derbiye bugünkü yapılan hakem atamasından zaten senin getirdiğin belli oluyor da.. böyle fitne fesatlıklarınızda kalıp boğulacaksınız.. defolup gideceksiniz..

ilahi adalet diye bişey var yahu..

efsaneymiş, ne efsanesi lan, kaç sene top oynadın sen kaç kupa kazandın da efsane oldun sen yalaka.. senin gibilerini koyunlarınıza da efsane diye yutturuyorlar işte..

neyse, hadi yiyorsa beni de şikayet et..