bugün

13 aralik 2008 bursaspor trabzonspor maci

şimdi burda üstünde durulması gereken konu ofsayt falan değil. üstünde durulması gereken konu trabzonspor'un yine ayağının kaydırılmaya çalışılmasıdır. peki bu sefer olacak mı bu? nah olacak!

şimdi öncelikle söyleyeyim. daha önce bir çok kez bunu denediler. futbolcuları satın aldılar. hakemleri maçtan önce uyardılar. polise kadar gitti bu konu. trabzonspor ne büyük bir takım ki, şampiyon olacağı 18 hafta evvelinden anlaşılıyor ve 18 hafta evvelinden müdahale edilmeye çalışılıyor. aferin size. işi sonraya bırakmayın ki ne olur ne olmaz bakarsınız fark artar de mi canlarım.

bu maçla birlikte iş trabzonspor'dan çıkmış, trabzon'a yansımıştır. bugüne kadar trabzon'dan çıkacak bir isyandan her hükümet korkmuştur ve hiçbir zaman trabzon şehrinin üstüne gidilmemiştir. ancak bu maçla birlikte bardağın son damlası da taşmıştır.

ben duyduklarımı aktarayım arkadaşlar. kısa ve basit. trabzon halkı ayaklanıyor. trabzon, istanbul'a takımı ve taraftarıyla değil, ruhu ve hırçınlığıyla geliyor. karadeniz fırtınası kopacak ! bence tutunacak bir yer arayın !