bugün

amerikalı biri ile evlenmek

evliliğin maksadı kişiden kişiye farklılık gösterebilecektir zira günümüzde para karşılığı abd vatandaşlığı kazanmak için formaliteden evlilik yapan pek çok insan bulunmaktadır.

elbette bu iş o kadar kolay değil, devlet konuyla ilgili bir birim kurmuş ve evliliğiniz gerçek mi yoksa formaliteden mi olduğuna dair eşiniz kişisiyle eş zamanla mülakata tabii tutuyor sizi, aman diyeyim eskort/jigolo damgası bile yiyebilirsiniz ve pıtı pıtı sınır dışı ederler sizi.

bu mülakatta iki tarafın da ailesinden tutun, tanışma hikayesine kadar olay örgüsünün tutarlılığına ve kalp ritminizi kontrol eden bir cihazla yalan konuşup konuşmadığınızı anlamaya çalışıyorlar.

ancak şöyle söyleyebilirim ki bir çok amerikan andavalın önde gidenidir, kadınları ayrı erkekleri ayrı andaval olmaktadır, cocomuyo şanslıdır bilgisi ve karakteriyle diğer abd gençlerinden ayrılan bir kesimle tanışma fırsatına sahip olmuştur.

orası karışık memleket 50 eyalet dile kolay, kendi içlerinde çok farklılar kültürel anlamda hele siz doğu ile batı sentezi bir kültürle oraya gidince ya da o kişi buraya gelince bir şok yaşanacağına adım gibi eminim.

konunun özü iyi insan her yerde iyidir, sevmek yeterlidir.