bugün

okan üniversitesi

Bu sene 2. sınıfı bitirip mezun olduğum okuldur. Kadıköy kampüsü kapandı ve tuzlaya taşındı myo. Evden okula gitmem 2.3 saat ve dönüşte aynı. Fiyat 16.000TL idi. günde 5 saat yol gidip gelmeyi ve 16.000tl yi kesinlikle hak etmiyor. özellikle myo su berbat. Otobüs seferleri 40dk de bir var neredeyse. Saatlerini tutturmak zor ve minibüsler yolu 30dk uzatıyor (ücreti 5tl neredeyse.). Ring servisleri var kadıköyden ve bazı ilçelerden 13tl civarı. Eğitim kalitesi benim gözümde leşşş. Hocalar çok insancıl ve yardım severler. Çok yardımcı oldular bize haklarını yiyemem ama olanakları ve ulaşım harbiden berbat.

Ders saatleri myo bölümülerinde günde 2 saat ama yol 5 saat. Böyle bir saçmalığı kesinlikle göz ardı etmeyin. Size söyleyebilirim ki saçmalığın daniskası. Berbat bir ders programına sahip. Tüm dersleri toplasan 2 gün olacak üniversite 4 gün ve her gün gidip gelmek zorundayım. Allahıma şükürler olsun bitti.

Çok büyük konuşmayın kesinlikle. Ben büyük konuştum ve özel üniversitede ölsem okumam dedim ve özel üniversitede okudum. yaptığım büyük hatalardan bir tanesi bu ve bir diğer hatam ise lise'de okuduğum bölümden devam etmek oldu. Keşke başka bölüme geçseydim de 2 senem çöpe gitmeseydi. Bildiğim şeyleri baştan anlattılar ve sıkıldım. Meslek lisesine gidenler kesinlikle myo da aynı bölümü seçmesinler, (lise'de bölüm derslerinin iyi olduğuna inanıyorlarsa tabi) Tek tavsiyem bu.