bugün

saçından sürükleyerek kaçırıp tecavüz ettiler

hamınısını xzsixtiimin horoskopph çocıuklarızssakyltzz..

küfrettik ne değişti? haftaya tekrar, sonra ve sonra.. sıra size, sevdiklerinize gelene kadar. o kız sizin tanıdığınız olsaydı, emin olun o sapıklardan çok seyredenlere söverdiniz.

kuş uçar, balık yüzer, mavi ışık mavi ışık verir, soy çeker, bok kokar, su 0 derecede donar, 100 derecede kaynar, sapık sapıktır. bunlarda şaşıracak bir şey yok. hepsi normal, hepsi eşyanın tabiatı.

asıl şaşırmamız gereken, insanım diyen insan böyle bir zorbalığa karşı nasıl tepkisiz kalır? asıl sebepleri incelenmesi gereken absürt* durum budur. küfretmek acziyettir, kendimizi kandırmaktır, sorunu görmezten gelmektir, çare değil.

kendinize şunu sorun: ben orda olsam sadece seyreder miydim? veya neden korkardım. polisin böyle davranmaya hakkının olmadığını bildiğim halde neden ses çıkaramazdım? böylesine onursuzca ellerimi kollarımı bağlayan korkumun sebeplerini neden ortadan kaldırmayayım?

hani hep lafı edilir ''senin de anan bacın var'' diye. işte kim bilir kimin bacısını muhtemel mahalle namusu bekçilerinin önünden kaçırdılar ve o polat alemdar jr.'ların gıkı bile çıkmadı. organize işler bunların çaresi. organize bir teşkilat olan polise karşı organize olarak hakkınızı aramanız, en doğal hakkınız. sonra isterse kankanız olmasın.