bugün

trabzon deplasmanı

rakip takimin teknik direktörüne, rakip takımın taraftarlarının bulunduğu bölgeden taş atılmış staddır ayrıca. tüm trabzonspor taraftarı şaşkın gözlerle olayı izlemiş, fenerbahçe taraftarı takımına ana avrat sövmeye başlamış attığı taş yetmezmiş gibi, fenerbahçe takımı sahayı terketmiş, trabzonspor zaten son dakikalarında 2-1 önde olduğu maçtan 3-0 hükmen galip ayrılmıştır...

sonra anlaşılmıştır ki, cin olmadan seytan dürtmeye calisan fenerbahce yönetimi, kaybedildiğini anladıkları türkiye kupası maçında takımı sahadan çekerek maçın tekrar edilmesini sağlayabileceklerini sanmışlardır, ama federasyon taş atan taraftarların fenerbahçe taraftarı oldugunu belirtip, trabzonspor'un bu olaydan dolayı cezalandırılamayacağını, fenerbahçeli futbolcuların maça devam etmelerinin gerektiğini belirtmiştir... yani fenerbahçe'nin şark kurnazlığı ellerinde patlamıştır.

sonra istanbul'dan marşlar yazarak, yok trabzonu düzücez anasını bellicez haydarinnarinna eşliklerinde trabzon'a gidip, kafalarına taş yedikleri için ağlamamaları gereken insanların olduğunu anlatmaya çalışan deplasmandır. zira trabzon taraftarı istanbul'daki maçlara çok rahat gelmektedir çünkü sadece futbol maçı izlemeye gelirler, eğer maçta problem olursa, maçın heyecanı ile takımlarına hakemlere olan sinirlerinden taşkınlık yaparlar, ertesi gün düzelirler yine nefret beslemezler. oysa bazıları bunu erkeklik gösterisi haline getirmiş, komedi... hadi onlar eğitimsiz diyoruz, cahil diyoruz, fanatizme kurban gitmiş diyoruz da buradaki uzantılarına neler oluyor anlayamadık.