bugün

ibb sekreterinin başörtülüler kokuyorsunuz demesi

Dinimizin kadınlara yönelik "evinizde oturun" sözü bir emir değil tavsiye niteliğindedir. Kaldı ki emir olsa dahi bu yalnızca kapalı kadınlara değil tüm açık müslüman kadınlara da şamildir.

Mevcut siyasi iktidarın yanlışları gözünüzü o kadar kapatmış ki kadının toplum içinde maruz bırakıldığı vahim durumları göremez olmuşsunuz. Evet, partizanlığınız ve tarafgirliğiniz öyle bir seviyeye gelmiş ki zamanın (2011) iktidardaki başbakanının polis panzeri üzerinde eylem yapan bir kadına sarfettiği (kadın mı kız mı bilemedim) sözü (lakin bağ benim istediğim gibi belletirim diyenleri de unutmadık) önümüze sürüp sözüm ona siz zamanında bize yaptınız, şimdi sıra bizde, intikamımızı alacağız mı demek istiyorsunuz? O halde sizin akp iktidarından ne farkınız var? Demekki fırsat elinize geçtiğinde aynı şekilde zulmedeceksiniz bu millete öyle mi? Yok. Kusura bakmayın, gündelik ucuz siyasi kavgalar bunlar. Hiçbir siyasi iktidara teşne olmadık bugüne kadar. Kim haklıysa onu savunduk. Devletin menfaatlerini âli tuttuk. Hakkı ve hakikati Siyasetten üstün tuttuk. Bazı yandaşlar gibi iktidardan da nemalanmadık. O yüzden alnımız ak lafımız özgür. Allahtan başka kimseden de korkumuz yok hamdolsun..

Tıpkı diğer mevzularda olduğu gibi Kadına da yapılan her türlü haksızlığın şiddetin ve zulmün karşısında olduk. Susmadık ve asla da susmayacağız. Eğer siz gerçekten bu konuda duyarlı davransaydınız bu ülkede bunca kadın cinayeti işlenmezdi. Bu konuda tıpkı aciz iktidardan hiçbir farkı olmayan aciz muhalefet gibisiniz. O yüzden toz kaldırıp kuru rüzgar yapacağınıza, polis panzerinin üzerindeki kadınla uğraşacağınıza kendinizi güncelleyip mezardaki kadınların hakkını savunun birazcık. Bu ülkede her sene en az 500 kadın cinayete kurban gidiyor haberiniz var mı? Haberiniz var da yoksa hiç umurunuzda değil mi??