bugün

orospu denilince akla hep kadın gelmesi

bir arkadaşımın lafıdır, "aslında her insan evladı orospudur, sadece fiyat değişiklik gösterir. kimisi için maddiyattır, kimisi içinse manevi zımbırtılar, ama herkesin bir ücreti vardır" der. katılırım belli yerlerde, çünkü toplum içinde kendimizin bazı hususlarda fazla dikkat çekmememiz için maskelerle dolaşırız, belli konularda çok ayrı değer yargıları taşımasak da toplumun dayatmaları ve çoğunluğun fikrinden ötürü o fikirlere kafa sallarız, istemsizce yaparız bunu hatta.

şimdi "hiçbir mal varlığı yada servet benim başkasıyla birlikte olmama sebep olamaz" deriz, çünkü toplum bizden bu lafı söylememizi bekler, fakat gerçekten 5-6 milyar dolar para ile gözgöze gelsen, o para gözlerinin önünde olsa, hala koruyabilir misin aynı değer yargılarını? sanmam, çünkü ölümlü dünya arkadaşım, hayat çok kısa ve belli imkanları elde edebilmen için para denen zımbırtıya ihtiyacın oluyor her ne kadar elinin kiri de olsa. sen ve 7 sülalenin inanılmaz lüks içerisinde bir ömür geçireceğini bilsen dişini sıkar ve satarsın bedenini yani, 2 kere 2 4tür gibi bir gerçek.

yani özetle "o orospu, bu orospuymuş, şu orospudur" falan yok arkadaşım. her insan evladı orospudur. sen de orospusun, ben de orospuyum. sadece fiyatlarda değişiklikler oluyor. yani kısacası hepimiz orospu çocuğuyuz da denilebilinir, dur lan bağlayamadım sonunu....