bugün

ama bizim uefa kupamız var

leeds ya da mallorca maclarindan biriydi zannedersem. cine 5'te yayinlanan, deplasmanda oynanmis bir macti. mac sonu hakan sukur efendi hazretleri cikmisti canli yayina. bir edebiyat, bir aglamalar. 2 ya da 2,5 aydir ucretlerini alamadiklarindan, buna ragmen iyi gittiklerinden falan bahsetmisti aglaya sizlaya. cok kotu durumda olduklarindan dem vurmustu.

o kadar kotu durumdaydilar ki o donem 17 yasindaki emre belozoglu altina 0 km. mercedes almis, fatih terim arabaya "simarmasin" diye el koymustu. hatta fatih terim ile hakan sukur jeep uzerine iddiaya girmislerdi. dusunun ne kadar kotu durumda olduklarini. ama hakan sukur oyle bir anlatmisti ki, zannedersiniz bu adamlar ac yatip-kalkiyor. tabi o donem mesut yilmaz, tansu ciller gibi kisilerin de vasitasiyla gs'nin her turlu kolayligi gordugunu de hatirlatayim. neyse bu aciklamalarinin akabinde gs'nin oynayacagi mac 4 gun ertelenmisti, tabi o zaman federasyonda ozerk bir yapida yok, direk hukumete bagli. yardim kampanyalari da baslatilmisti vs. vs.

netice olarak bu bahaneye(ama bizim uefa kupamiz var) zemin hazirlayan gs'nin uefa sampiyonlugunda buyuk pay sahibi olan kisilere gs taraftari her daim tesekkur etmelidir. sayelerinde her fenerbahce yenilgisinden sonra kullanabilecekleri bir kilif buldular.