bugün

ergen günlüklerinden seçmeler

18 ağustos 1995
09:10
güne aynı sertlikle başlandı. uç kısmında renk pembeden mora çalıyor. periyodik el darbeleri bir noktadan sonra çekilmez olunca mor kısımda sızı hissedildi. idrar halinde yanma söz konusu. banyo yapıldı. anne tarafından hocaya gönderildi. elemtere bir tülü ezberlenemiyor!

18 ağustos 1995
18:27
pozitif! 'sevdim sevilmedim' şarkısı ile sertleşme arasında korelasyon var. şarkının sözleri mi yoksa klipteki bir başka şey mi etken anlaşılamadı. sızlama başlayınca acıya dönüyor. sızı halindeyken baş kısma dokunup sıkınca belde bükülme mevcut.

18 ağustos 1995
23:42
zaman mefhumu yok. ani bir sertleşme oldu. karşı konulamıyor.

19 ağustos 1995
12:26
sokakta bir bacak görüldü, hemen eve gelindi. sağ tarafta tahriş tespit edildi. ince bir kabuklanma söz konusu. engel teşkil etmediği anlaşıldı. sızı başlayınca saydam bir sıvı geldi. tam 45 dk baş ve işaret parmağı arasında oynandı. oynandıkça saydam sıvının sütlaç kıvamına geldiği ve beyazlaştığı anlaşıldı.

19 ağustos 1995
15:21
kapı çaldı. telaşla toplanıldı ve kim o diye soruldu. melahat teyze olduğu anlaşıldı. anne yok denildi. kapıyı açsana oğlum ısrarlarına, vallahi de açamam billahi de açamam denildi. yarım kilo ter atıldı. ani bir sönme söz konusu oldu ancak trt 2 sayesinde eski performans yakalandı. fransa açıkta staffi graf şampiyon oldu. tebrik edildi.

19 ağustos 1995
20:35
eve geç gelindi diye babadan dayak yenildi. ağlayıp hıçkırırken uyuyakalındı, dolayısıyla boş geçildi.

*
*
*
*
*

23 kasım 1995
15:28
yüz üç kez sabunlandı, bol su ile yıkandı. sonra tekrar sıcak su ile yıkandı. dişler ve ağız 10 dk fırçalandı. aynaya bakıldı, iz olmadığı anlaşıldı. mor başın ucundan yüze sıçrayan beyazımsı sıvının gizemi sürüyor. ama bir daha ona doğru dikkatlice bakılmamaya karar verildi. bu arada tadı kekremsi.

25 kasım 1995
20:32
banyo sobası, odunlar, kova ve alüminyum maşrapa arasında hiç yabancılık çekmeyecek bir kadının fotoğrafı tam karşıya konuldu. sarışın ve sevimli. sanki sobayı o yakmışçasına aynı kültürden. melek gibi. city of angels isimli bir filmde oynasa şaşırılmaz. yine de 5 dk sonra imha edildi.

29 kasım 1995
20:13
tabure üzerinde kaskatı olundu. yanma hissine rağmen devam edildi. her şey güzel gidiyordu. ancak bir anda kapı açıldı. tabure üzerinde sol tarafa doğru kaykıldı. "ah beliiiiim ahh" denildi. kapıyı açan bıyıklı adam, "hayırdır oğlum" diye sordu. "off belim ağrıyoooo" die cevap verildi. kalk bakayım dedi. kalkıldı. dön bakayım diye talimat verildi. ikilemde kalındı. ikinci talimat sonrası, sağa doğru yavaşça dönüldü. dönüldü. dönüldü. dönüldü. dönüldü. dönüldü. dönüldü. boeing 787 olunsa bu kadar yavaş dönülmezdi. kuleden izin çıktı. iniş takımları açıldı. ve süzülerek inildi. bıyıklı adam elinde fenerlerle iniş yolunu gösterir gibiydi. "hımmmm iyi çık da olmazsa doktora gidelim" dedi ve cıktı.

3 aralık 1995
14:23
günlük ele geçirilmiş. sayfalarda parmak izi taraması yapıldı ancak tespiti yapılamadı. son sayfada yazan cümleden şüphelerin giderileceği düşünüldü. evet galiba o...

"belim ağrıyoooo heee? eşşşoğlueşşşek seni! yazıklar olsun emeklerime!"