bugün

san antonio spurs

san antonio spurs;nba'nin en güzel, en özel takımlarından bir tanesidir.

teksas eyaletine bağlı san antonio şehrini temsil eden spurs, maçlarını 18.500 kişilik at&t center'da oynamaktadır.

koç gregg popovich önderliğinde kadrosunda bir zamanlar tony parker, kawhi leonard, adamım danny green, manu ginobili ve tim duncan gibi çok önemli yıldızları bulunduran spurs'ün 1999, 2003, 2005, 2007 ve 2014 yıllarında olmak üzere toplam 5 nba şampiyonluğu bulunmaktadır.

3 yıl önce basketbol kariyerini sonlandıran tim duncan, geçen yıl kariyerini sonlandıran manu ginobili ve bu yıl kariyerini sonlandıran tony parker; koç gregg popovich'le birlikte spurs'ün unutulmaz, sembol isimleri arasındaki yerlerini almışlardır.

kawhi leonard ve adamım danny green ise şimdilerde kuzeyde toronto raptors'un şampiyon olabilmesi için toplama takıma karşı ellerinden gelen mücadeleyi göstermektedirler, toplama takımı yenerek bu yıl nba'de şampiyon olacaklarına inanıyorum.

kawhi leonard spurs'te kalmalıydı, bu şekilde ayrılmasını hiç istemedim, sakatlıklar vs derken tam detaylarını bilemesek de gregg popovichle aralarında bir takım sıkıntılar oldu.

danny green de aynı şekilde takımda tutulmalıydı bence, eli düzgün çok iyi bir şutör, dış savunması da çok iyi..

neyse, bu yılki san antonio spurs - toronto raptors maçında isimler anons edilirken kawhi leonard'a bir tepki oldu danny green ise alkışlandı.

2014'te nba'de şampiyon olan bu takımı istanbul'da canlı olarak izleyebildiğim için, koç gregg popovich'le fotoğraf çektirme poster imzalatma şansını yakaladığım için ve aynı zamanda adamım danny green'e formasını imzalatabildiğim için çok mutluyum.

san antonio spurs çok özel harika bir oluşum, kawhi leonard ve danny green'in de toplama takım karşısında kazanarak toronto raptors'u nba'de ilk kez şampiyon yapabileceklerine gönülden inanıyorum...