bugün

2020 yılında çıkacak savaş

Abiler
Abd bize saldirmaz saldiramaz
NATO uyeleri birbiriyle savasamaz. Hadi o maddeyi devre disi birakmak icin bizi nato dan attilar yine cikartamaz konvasyonele donemez ha ne yapar simdiki yaptigi gibi pkkyi buyutur ustumuze salar. Arap korfezi ulkelerini pofpoflar ustumuze salar. Ekonomiyu cokertir ic isyan kovalar vs. Ama savas acamaz. E hadi zorlayalim illaki acti.

Vietnamla ilgili kitaplari okuyan filmleri izleyen ( ki tarafli abd filmleri bole agir yenilgi ve dram icerir) herkes cok iyi bilirki Sungulu tufek ve agir makinali dilah ve toplarindan baska hicbir seyi olmayan vietnamda dahi batakliga saplandilar. Vietnamin savas varkenki nufusu 50 milyon.
Kuru insan kalabaligindan baska birseyleri yok.

Gelelim bizim ordumuza;
Yaklasik 40 senedir bir fiil savas durumunda hali hazirda bir ordu. ( apo bir soylentiye gore imralida ifadesinde 70 yildir hantallasan ordu sayemde zimba gibi oldu demistir )
Ölmeye ve öldürmeye ikna etmeniz gerekmeyecek duzeyde insan.(afganistandan abd ye donen askerlerin bir cogu intihar ediyor. Psikolojileri savasa ne hazir ne de dayanikli. bizde boyle seyler pek olmaz )
Yeni gelistirilen yerli uretimli savunma sanayi gerecleri.
NATO'nun en buyuk 2.ordusu unvanini elinde bulunduran Kara kuvvetleri. Aktif kolluk kuvvetleri (polis korucu asker )
1.5 milyon. Seferberlik aninda toplanilacak er kisi sayisi 22 milyon.

Suriyeden pay bicersek kucuk olcekli bir köyü aldim verdimi bazen 1 ay sürüyor. Ben trabzonluyum ofta bizim köy jandarmayi cagirmadan minimum 1 ay direnir. Kaldiki bizim koye cikamaz kimse zaten köy silah cenneti. Sadece trabzonda bizimki gibi yuzlerce köy var. Ben 30 yasindayim kirkagacta acemi ordan sirnakta uzun donem askerlik yaptim. 85 lik dedem benden iyi atis yapiyor. Demek istedigim genc yasli engelli kadin herkes seferber olur. Koca Anadoluyu bir dusunun

Neyse Haa savas cikarsa kim siker koyunu adamlar havadan bombom diyebilirsiniz. Kara gucu girmeden havadan saldirinin hicbir manasi yok. Bir jeti kaldirip bomba birakmak milyonlarca dolar. Abd 18 senedir afgani bombaliyor hala bitiremedi afgan milisleri. Oyle atiym bitsin devri atom bombasi atmadigin surece yok.

Hele birde devlet milis guclere ihtiyac duyarsa soyle bir illerimizi dusunun memleketlerinizi bunun karadenizi var trakyasi var konyanin manyagi var afyonun kaymagi var adanasi kayserisi eski askeri emeklisi polisi derken bir bakarsinki milyonlar vatani icin siper oluyor.

Kimse kimseyi kandirmasin 15 temmuzda sadece akpliler ve belki dusuk yuzdeli mhpliler sokaga cikti onda da sadece 3 4 saatligine. Yani olasi savas durumunda ne akpsi chpsi elin pici ulkrme kastediyor diyip ( illaki her ulkede istemeyenler gidenler katilmayanlar olur ) oyle ciplak ellide degil Alaylardan dagitilacak olan silahlarla ve ordu subaylari uzmanlari esligindeki taktiklerle milyonlari suresiz olarak heryerde toplanir. Kuvai milliye zaten boyle olustu. Ula biz maca 30 bin kisi gidiyoruz harp ne ki.

Kisaca bu senaryolarin hepsi cok zor ihtimal. Ekonomik savas olur orgutler uzerinden olur ( suriye ), hadi bir ihtimal komsular ile olur ama bu abd ile direk savas olmaz. Diyoruz ya ulan yine herkes gec de olsa Ataturkun cizgisine geldi. Adam ne diyorsa bi sure sonra cikiyor. T.C ilelebet payidar kalacaktir dedigine gore gonulleri ferah tutalim.
Ayrica Turkiyeye bir saldiri aveupa kapisi olarak en cok avrupayi rahatsiz edecektir ve hem diplomasi ile hem alttan bizi destekleyeceklerdir. 1 milyon multeci yuzunden 10a bolunen avrupa , turkiye karisirsa kucaginda milyonlari bulup huzurlari kacar pembe gotleri tutusur o yuzden. Isin buyum dunya satrancinda karsi hamleleri çin i altina gelmis bir amerikayi kabullenmeyecek llan rusyasi turki cumhuriyetleri vs var oglu var.

Haaaa hepsini gectiler diyelim yok ulkeye, cocuklarimiza, evimizdeki namuslarimiza, edirneli ciftcimize trabzonlu balikcimiza diyarbakirli insaatcimiza, Egeli teyzemize yani bize bize sana bana anamiza babamiza bir saldiri olursa

Buyursunlar iste halep iste arşın

Welcome to Turkey