bugün

cenk yaltırak

içten pazarlıklı ve atıp tutmayı son derece seven çene kavafı biridir. Ayrıca Aydınlanma 1923 Atatürkçü Düşünce Kulübü’nün danışmanlığını yapmış iTÜ öğretim üyesidir.

Ancak kendisinin gerçekten bilimci olacak hiçbir özelliği olmadığı gibi bu öğrenci kulübünün kuruluş amacına uygun hiçbir danışmanlık işi de yoktur ve danışmanlığını kötüye kullanarak cumhurbaşkanı olmaya çalışmaktadır. Bu amacına ulaşmak için siyasal bilinirliği olan öğrenci kulübünü kendisini ülkeyi kalkındıracak çok aydın biriymiş gibi tanıtıp ünlü olmak için kullanır. Bu düşüncelerini kulüp üyelerine kendisinin düzenlediği toplantılarda ele vermiştir.

Bu uğurda kulüp üyelerine konuşma yapma yoluyla kendini ünlendirecek etkinlikler düzenletmiş ve kulübe olabildiğince yeni üye kazandırtarak onları en üstte anlatılan özelliğini kullanarak etkilemeye çalışmıştır. Kendi düşüncelerine göre bu yolları izleyerek kendini sözde aydın biri gibi gösterip adım adım ünlenecek ve sonunda siyasi bir partiden aday olup ülkeyi yönetmeye başlayacaktır.

Ayrıca bu kötü eylemlerinin bilincine varıp onları sorgulayan kişilere kızarak onları sindirmeye de çalışmıştır. Elbette tüm bunları yaparken temel görevi olan eğitim ile bilim üretmeyi savsaklayıp zamanı ile enerjisini yukarıdaki kötü amaçlarını gerçekleştirmeye harcamıştır. Nitekim kendisi halen kaliteli eğitim ile bilim üretmek için harcaması gereken zamanı siyasetle uğraşarak geçirmektedir. Bu uğurda internet üzerinden propaganda yapmaktadır.

(bkz: çocuk adam)