bugün

ilkokula meslek tanıtımına gelebilecek yazarlar

Önce zorunlu tanımımızı yapalım. Yardım amaçlı mesleğini tanıtmak için zaman ayırabilecek yazarların toplandığı başlık.

Sevgili sözlük dostlarım. Burada kah gülüp kah eğlenip kah trollük yapıyoruz fakat şu an önemli bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Ve sizlerin bu tür durumlarda ne kadar duyarlı olduğunuzu biliyorum.

Bazı entrylerimde öğretmen olduğumu belirtiyorum zaten ve çalıştığım okul maddi olanakları kısıtlı bir bölgede. Önümüzdeki yıl ortaokula geçecek 4. Sınıf öğrencilerimiz için (kendi sınıfım da dahil) çeşitli mesleklerden soru cevap şeklinde öğrencilerle sohbet etmek için vakit ayırabilecek gönüllülere ihtiyacımız var şu an. Daha doğrusu iki üç arkadaş biz debeleniyoruz, sağdan soldan birlerini ayarlıyoruz. izmir'de olup, mesleğini ilkokul öğrencilerine bir iki saatliğine anlatıp onlara yardımcı olmak isteyenler olur mu acaba? isteyenin bir yüzü kara.

Edt: okulum bornova'da, devlet hastanesi'nin hemen yakınında. Öyle kuş uçmaz kervan geçmez bir bölgede değil, ulaşım sorunu yok ve ben de yardımcı olacağım zaten.

Edt 2: insanların iyi niyetle çabalamasını eksi vererek destekleyen arkadaşları da okulumuza bekliyorum. Öyle uzaktan olmaz.