bugün

kavga stoplayici kiz

Kız elektrik malzemesi gibi durdu ama napalım. Zaten kızın şebeke gibi elektrik yaymasından sonra çıktı bu kavga neyse.
aslen stop değil staaaaap diye bağırır. dur demek bu kısaca. meali de sıçarım ağzınıza benim için niye kavga ediyosunuz şerefsizin çocukları.

amerikan filmlerinde oluyor hep bu replik. hayal et şimdi bizim dizilerde olsa nasıl olurdu diye... 2 adet mahalle elemanı kavga ediyo bakkal geliyo
staaaap diyip durduruyo. onlar da mehmet amca araya girme falan derken, memet amca araya girer birinin sol kulağını piç biçimde çeker ve alakasız biçimde;

-sizin ananız babanız yok mu lan? *
+mehmet amca bırak kulağımı valla cok acıyo
-oğlum suratın darmadağın olmuş tanınmıyosun. bi tek kulağın mı acıyo
+sen bi de onu gör. sıçtım azına valla *
neyse bu mehmet amca ve arkadaşının gayri meşru çocuğunu geçelim.

şimdi mevzu bahis bi kızımız var elde. 2 oğlan da bunun için kalabalık bi yerde kavgaya başlayacaklar. ama kalabalık yerde olacak. buraya dikkat! niye?, çünkü ayırsınlar diye. kız kavga görsün yeterli. buraya kadar no pırablım. esas kısım şurdan itibaren başlıyo ki bahsimiz de bu zaten. kalabalığın tamamı ibne dolu. bi kişi "noluyo olm ne var? cüzdanını mı çarptı? arkadan el mi attın?" demiyor. lan çıkın seyredeceğinize sorun bi, illa esaslı kızı mı bekleyeceksiniz?

o arada kız akbil kuyruğundan mı çıkıp geliyor, bilmiyorum ama böyle bi şaşkın halde sinirli moda geçişi var. bi an mimikler değişiyor suratta, manzarayı görünce. anasını sktklerim noluyo burda bakışı atıyo etrafa. henüz o ikilinin orda ne işi var idrak edemedi çünkü hanım kızımız.

derken elindekileri fırlatıyo etrafa ve * ortaya koşup repliğini söylüyo. staaaap!!

mahallelinin yusufladığından dokunmadığı kavga hemen orada son buluyor ve herkes kıza bakıyor. bi kere bi ibnelik var orda arkadaşım.
kavga bitiyo herkes kıza bakıyo. kavga edenlerden biri olsam kıza bakmasınlar diye durmam lan. *
tabi bunun sonrasında geçen diyalogların tamamı "lanet olsun adamım"* olarak süregeliyor ki bu başka bi entry konusu.