bugün

3 ekim 2008 aktütün karakoluna pkk saldırısı

Canım türkiyemin balık hafızalı insanları;

Neresinden başlasamda birilerine birşeyler giydirsem diye düşünüyorum ama öncelikle duygusal davranıp su üstüne çıkan üzüntülerimi buraya yazarak kırılan kol içinde kalan yeni dışarıya vurmıycam.Ne kadar çetrefilli cümleler ,ne kadar gerçekçi yorumlar analizler yapsak,yapılsada bu yapılanlar hariçten gazel okumaktan başka birşey olmadığı ap açık aşıkar ( sözüm orda veya dolaylı olarak görev almış,ve acısı ateşin düştüğü yerdeki inanların dışınadır,söylemek isterim).Hiç öyle bende giderim ,asasrım keserim demiycem.Oraya gidipde Ölemyi istemek bile mangal gibi yürek ister.Elbetteki her türk genci gibi sıram geldiğinde ( 42 gün sonra gelicek ) bende görev alıcam, sıramı savıcam ,Ama bu efeler sözü bırakıp sessiz sedasız vatanlarını korumuşlardır.iŞte sözün bittiği an,istersen dünyanın en güzel hatipi gelsin ne kadar mükemmel şekilde bunu resmedebilir? Ruhları Şaad olsun.

Gelelim asıl mevzu bahsimize.Bu ülke yıllardan beri Terörle ,her alanda "mücadele ediyor"bu mücadelede bilinirmiki Kaç tane Aktütünler'e saldırıldı,Kaç tane efeler grubundan yiğitler toprağa düştü? Bu kadar tepki verilmesi için, illa "sayın" başbakanımıza söylediği zaman "ne 15 mi ? diye tepki vericek kadar büyük acıyımı beklemek gerekirdi?
Siyasi kanat,Muhalefeti iktidarı; Siz'in bu ülkenin yüzüne bakıcak gururunuz yok! Senelerdir götünüzü kaldırıpda,Ankara'da bu işi bitirmeye kalkışmadıysanız sizin bu 17 şehitin 1'ine bile ağlamaya vicadnınız yoktur! Çünkü bunu ankaradan bitirmek yerine,O meclisteki köpekleri niyetlerinize alet ederek Bu şehitlerin verilmesine Siz sebep oldunuz,bırakın Genelkurmay'ı suçlamayı, Bırakın Karakol'un coğrafi koşullarından kaynaklanan zaafiyeti?

Siz değilmiydiniz 17Tane aslanı şehit edenlere karşı mücadele edenleri mafyadır diye içeri atan? Niye ağlıyorsunuz? Neye hangi hakla yuh diyenlere "Ne diyorsun sen "diye hezeyan ediyorsunuz? Apo köpeğinin imralı'da logar kapağının sesinden rahatsız olur diye daha ihtimam göstereceğinize derme çatma çadırda kalan insanlardı bu 17 şehit insan,Şimdimi Bedelini ödettireceğiniz aklınıza geldi? Deniz Fenerinde adınızı aklamak yerine, köpeği olduğunuz amerikayı ikna için hiç değilse ikinci bir köpeği olduğunuz Fetullahı kullansaydınız da sınır ötesine adam gibi zamanında gidilseydi.Yazıksınız Yazık .Kahroluyorum bunları düşündükçe.Elin gavuru tek askeri esir alındı die 7 cihanı birbirine katar,Atasözlerine gücü kuvveti konu olmuş Türklerin siyasileride nedense ankara'nın dışına çıkınca sadece Protesto eder.

Bütün bunları bile bile ölüme giden insanlar varya,o insalar daha bi yüceliyor bu adi herifler boğazlarına kadar boka battıkça!Ha birde şunuda söyliyim; Bütün bunlarda sadece siayasilerin değil,Benim yada benim gibi düşünen insanlarında suçu vardır.Kaçaktır ucuzdur diye Kaçak alkol,sigara alan, bunlarun paralarının bize kurşun olarak gelceğini bile bile yinede aynı haltı yiyenler!Kimseyi bilmem ama ben kendimdem bunları yaptım diye utanıyorum,yaptıklarımın sadece Klavye delikanlılığı olduğunu görünce burda yazı yazmaya yüzüm bile kalmıyor.

Aklımızı Başımıza alalım.Ağlamakla bu işler çözülmüyor.
Hepimizin Başı sağolsun.