bugün

spotify

Hesabımın düzenli olarak her ay hacklendiği müzik platformu.

Nereden nasıl hacklendiğini de hiç anlamıyorum. internet bilgim, internetin megacigabitli bişey olduğu ve kullandıkça bu bitlerin bittiğiyle sınırlı.

Hackleyen kimse müzik zevkini de sevmiyorum. kötü kötü dubstep albümü falan yapıyor kendine ama allahtan benim playlistlerime dokunmuyor.

Geçenlerde ofiste müzik dinlerken hackedi gene. açtı dubstepi keyfi yerinde. Hello there diye bi şarkı açtım, tabi eş zamanlı olarak o da çalan şarkının adını görebiliyor. Hello my love adında şarkı açtı karşılık olarak. Başladık şarkı isimlerinden konuşmaya bununla. How are you lar, how old are you lar tanıştık iyice adamlar Romanyalı 22 yaşında bi delikanlıymış. I Want to know you more isimli parçayı açtım, şerefsiz Vaya Con Dios'tan Nah neh nah'ı açtı. facebook dedim gene nah neh nah.

En son The Kinks'ten set me free açtım salsın beni artık diye, pitbull'dan I know you want me açtı.

Gitmiyo da köpek, sevdi beni iyice. Her yakaladığımda Tarık Mengüç, Mahmut Tuncer, Aleyna Tilki falan açıyorum. Kanasın kulakları şerefsizin.

Spotify'da tüm hesaplardan çık ve şifre değiştir gibi geçici çözümlerden başka bu hacklenme işine bi derman bilen varsa el etsin. zor durumdayım sözlük.