bugün

3 ekim 2018 porto galatasaray maçı

1-0 porto galibiyeti ile biten fakat bünyede 5-0 etkisi yapan maç.

arkadaş yemin ederim ben son yıllarda bana bu kadar koyan bir yenilgi hatırlamıyorum. 6 pozisyon, 2'si altıpasın içinden olmak üzere 4'ü karşı karşıya, rakibin 1 pozisyonu var gol de o pozisyondan değil kornerden. şampiyonlar ligi bu yenilirsin hem de dragao deplasmanı, olabilir ama böyle appptalca yenilmek çok koyuyor insana. dün gece çok sinirliydim hemen yattım yatışayım diye sabah kalktım hâlâ aynı. sakinleşemiyorum abi o golü düşündükçe çıldırıyorum. yav rakipte uzun boylu, kafa topuna çıkacak tek bir (1) tane adam var. korner oluyor altıpasın içine korner atılıyor ve bu arkadaşın 5 metre etrafında kimse yok. maicon denen arkadaş yav sen ne ayaksın, sen nasıl stopersin abicim, hadi yerden yavaşsın belin dönmüyor eyvallah ulan bari bi zahmet rakip santrfora kafa vurdurma.
git italya 2. liginden herhangi bir stoperi al koy şu takıma maicon'dan iyi oynar amk bu nedir ya gitmiş cezasahasının köşesinde golü seyrediyor kafayı yicem abi, bu marega denen adamı sen tutacaksın, senin bunun kolunu bacağını ısırıp koparman lazım abi 10 metre uzaktan golü seyrediyor inanılır gibi değil ya.

ayrıca forvet yoktu atamadık falan da hikaye abicim bırakın bu boş lafları, maç boyunca 6 tane pozisyon geldi cezasahasının her yerinden, bi tanesini bile yanlışlıkla kazara falan içeri atamıyosan senin ne işin var o sahada ya, lan topun üstüne düşsen bak ayağın kaysa topun üstüne düşsen top bi yerinden fırtar yine gol olur, öyle pozisyonlar geldi. sinan'la rodriguez'in altıpastan auta, kaleciye attıkları topları auta, kaleciye vurmak kaleye atmaktan daha zor ordan.
şu maçta şu yaşımda şu halimle sahada olsam en az 2 tane golüm vardı amk hangisini atacaksınız oğlum lan, daha ne kadar pozisyon gelecek deplasmanda, napsın adamlar kendi kalesine mi atsın.
neymiş efendim santrfor yokmuş ondan gol atamamışız, yav kardeşim şu pozisyonları atmak için santrfor olmaya gerek var mı allaaşkına hadi 1-2 tane yakalarsın da zor pozisyonlar olur dersin bunu herkes atamaz golcü lazım. bu pozisyonları atmak için 2 bacağın olması yeterliydi hatta ampute oyuncusu bile atabilirdi ama işte her şey dönüp dolaşıp beyinde zekada bitiyor, o ayağa hükmeden beyin ve akıl...

takım olarak iyi bir deplasman maçı oynadık aslında, ne çok defansif ne çok ilerde, makul mantıklı bir taktik planı bütün maç uyguladık, verdiğimiz tek pozisyonda da muslera'nın taffarel kurtarışı gelince maçı kitlemeyi başardık ama işte aptalca yenen bir korner golü ve aptalca kaçan goller yüzünden grup liderliğini alıp geleceğimiz deplasmandan gruptan çıkmayı bile zora sokmuş olarak döndük. umarım aralık ayında bu maçı konuşup ah vah etmeyiz.