bugün

türk erkeğinin genişlemesi

Nasıl bir ortamda yetişirse yetişsin az da olsa geleneklerine örf ve adetlerine bağlı olan Türk erkeğinin günümüz şartlarında bunlardan uzak kalarak daha sapkın bir hayat yaşamak istemesidir efendim.
Mesela bundan 8-10 sene önce bakire olmayan bir kadınla uzun ilişki veya evlilik düşünemeyen erkeklerin bugünün şartlarında "namus bacak arasında değildir beni sevsin yeter" anlayışına sahip olduğunu görmekteyiz.
edit: Kimsenin namusuna şerefine söz edecek hakkımız yoktur

Ama fakat lakin benim düşüncem ortalıkta damacanaya bile hallenen abazanlar, bir kadınla birlikte olmayı marifet sanıp sağda solda anlatanlar (sanki ne kadar kadınla yattıysa o kadar erkek olacakmış gibi), dışarı çıkıp bir mekanda eğlenmeyi sadece karı kız düşürmek ( bkz: avlanmak ) amacıyla yapanlar olduğu sürece bu genişleme devam eder ; tertemiz kızlarımız da bu ortama ayak uydurmak zorunda hissederler.
Peki suç erkeklerde mi? Tabiki sadece erkeklerde değil. Kendinde beğenmediği yönlerini zaten her kıza havada atlayan tipleri tuzağına düşürerek tatmin eden kızlar, bir defa aşık olduğu erkekle beraber olduktan sonra (ki hiçbir şekilde sorun görmüyorum) battı balık yan gider hesabı metroda bakıştığı erkekle bile yatan kızlar, sırf dans öğreneceğim ayağına bachata kursuna gidip hocasıyla yaptığı hareketlere tahrik olup veren kızlar vs vs. ( Birde üstüne "her orospunun hayatını beceren bir 'o' çocuğu vardır" deyip kenara çekilirler )

Kimsenin yaşam tarzını eleştirmek yada değiştirmek gibi bir derdim yok fakat ortalıkta odun gibi yanan erkekler ve elde ettiği erkeklerle övünen egosunu tatmin eden kızlar olduğu sürece toplum sonu alınmaz bir felakete bozulmaya doğru gidiyor.
Sonuçta kimse çocuklarının annesinin zamanında başkalarının altında terlemiş olmasını istemez değil mi ?
Yada çocuklarını doğuracağı babanın belki de ondan habersiz kaç çocuğu olduğunu yada aldırdığını düşünmek istemez değil mi ?

Edit: Sevişmek sevmek kökünden gelir, sevişmek ise karşılıklı iki kişinin birbirini sevmesi demektir ve bu sevginin sonucu olarak sevişmek bir eylem olur.
Sex sadece hormonları dizginleyip ego tatmin etmekten başka birşey değildir zannımca.
Duygusuz sex hayvansal dürtüden başka birşey değildir.