bugün

şener eruygur

bu adam büyük tantanalarla gözaltına alınıyor, yok darbe yapacaklardı, yok örgütün ileri gelenlerinde, şuydu buydu?
eee daha mahkemeye çıkarılmadan neyin tahliyesi bu o zaman? suçlamalarla, gerçek arasında bu kadar büyük bir fark olur mu?

bu şu demek oluyor,
beyin kanaması da geçirdi, ders almıştır nasılsa, bi daha atatürkçülükmüş, ulusal çıkarlarmış bulaşmaz bu işlere, onun gibi bu işlere heves edenler de artık cesaret edemez.

eregenekon soruşturması bir çok atatürkçü, yurtsever insana göz dağı verilmek için kullanıldı, kullanılmaya devam ediyor. bu artık çok daha net.
gerisi fasa fiso. bu insanlara manşetlerden her türlü karalamayı yapan demokrat(!) gazeticiler az da olsa utanıyorlar mı acaba?
murat belge, gözaltına alınma yöntemleri ve uzun süre mahkemeye çıkarılmadan tutuklu kalmanın demokrasiye, insan haklarına aykırı olduğu konusunda ne düşündüğü sorulduğunda, 12 eylül döneminde de yapıldı bunlar demişti.
12 eylül döneminde de yapılmışmış. canım entellektüelim benim, aslında ne güzel anlatmış farkında olmadan. malum çingene şecaat arzederken sirkatin söylermiş.
bu koşulların olağünüstü olduğunu bi güzel kabul etmiş. ama o, eee onlar yaparken iyiydi de, şimdi buna niye karşı çıkılıyor demeye getirmişti.
onları yapanlar darbeci, bunları yapanlar demokrat,(!)
fark göremiyorum ya siz?