bugün

24 haziran 2018 genel seçimleri

oy vermeyi düşündüğüm parti olan mhp nin, bugünlerdeki anket sonuçlarına bakılırsa oylarının bir hayli düşeceği seçim olması ihtimaldir. anlaşılan ülkemizde şova dayalı siyaset harici pek prim yapmıyor.

anlamadığım nokta ise şu;
kimse demezken bahçeli çıkıp fetö tehdittir kontrol altına alınmalı dediğinde ortalık ayağa kalktı bahçeli kafayı yemiş dediler,
ergenekon balyoz muhabbetlerinde bunlar kumpastır dedi, mhp chpyle bir olmuş darbeyi savunuyor dediler,
çözüm süreci çözülme sürecidir dedi, bunlar zaten faşist dediler kimse dinlemedi doğuda şehir savaşları yaşandı az daha ülke bölünüyordu,
15 temmuz oldu ülkücüler sokağa ilk çıkanlardan oldu,
mhp her defasında ülkenin yararına ve çıkarına göre hareket ederken insanların bunu görememesinin nedeni acaba şovunu iyi yapamıyor olması mıdır. muhtemelen öyle.

hele partiyi akpye yamadı tarzı eleştiriler tam anlamıyla dangalaklık. arkadaş bu adam tayyip'e bugüne kadar ne için laf söylediyse bugün haklı çıktı ve akp hepsinden dönüş yaptı. 15 temmuz sonrası tayyip de anladı ki etrafındakiler külliyen yalaka çıkarcı takımı. bu memlekette karşılıksız vatanı için mücadele edecek tek grup milliyetçiler. başkanlık sisteminin kısa süre içinde hazırlanıp getirilmesinin nedeni de budur kanaatimce. tayyip erdoğan kendi partisine bile güvenmiyor. kim kime yamandı önümüzdeki günlerde göreceğiz.

devleti bugün ayakta tutan kuruluşların içinde ne kadar gerçek milliyetçi varsa allah sizi başımızdan eksik etmesin. ne olursa olsun kim ne derse desin sandıktan 1 oy bile çıkacaksa o oy benim olsun. iktidar olsun diye değil vatanı milleti karşılıksız savunanlar mecliste güçlü olsunlar diye oyum mhp ye.