bugün

kale3112

siz kimsiniz, kendinizi ne mertebede görüyorsunuz bilmiyorum. ama konuşma tarzınız olsun, kendinizi ifade ediş tarzınız olsun anladığım kadarıyla hayatta hiçbir şey başaramamış ve bir yerlere gelememiş insan artıklarından başka bir şey değilsiniz. insanları sanal ortamda -kendi çapınızda- küçük düşürme çabalarına girişinizle reel hayatta hiçbir şekilde, hiçkimsenin hayatında yer edinememiş olduğunuz çok bariz.

söylediklerim, bu yazara özgü değil. kendisiyle gönül muhabbetim yok çünkü. fakat bomboş insanların, bomboş tatavalarından ibaret entrylerini okuyunca bunu yazmak zorunda hissettim.

insanların canını sadece kısa bir süre için sıkabilirsiniz. belki birkaç gün, belki hafta, belki de ay geçtikten sonra gene, her zaman olduğu gibi kimsenin, ama kimsenin hayatında, kimsenin zihninde iz bırakamamış insan artıkları olarak kalacaksınız. çünkü karakterinizden ötürü her zaman buna mecbursunuz.

burada kimse kimseden üstün değil. affedersiniz, x kişisi kötü bir insan olabilir, bilmem ne olabilir, artık siz her ne derseniz. ama farkında mısınız bilmiyorum da, burada bir şeyleri ispat etmek sizin şahsınıza vazife değil. kimsenin sizin doğrularınıza da ihtiyacı yok. insanların üstünde baskı kurmaya çalışmaktan vazgeçin.