bugün

kusursuz sevgili

kusursuz sevgiliyi sevgiyi kusursuz yaparak elde edebilirsiniz.

yaratılış gereği hepimiz defoluyuz. hata yapmaya yatkınız. öyle olmasa dahi farklılıklarımız var ve tek bir doğru yok. dolayısı ile iletişim için ve ilişki için yapmamız gereken yegane şey empati ve sağduyu.

ilişkilerimde hep sakinimdir. bir şeye öfkelenmeden evvel onu anlamaya çalışın. onu hoş görün (hoş görülmeyecek şeyler de vardır tabi).

sonuç olarak kusursuz insan olmadığı için kusursuz bir birliktelik de olamaz ancak bu kusurları minimize ederek sevdiğiniz kişilerin kusurlarını kapatmayı deneyerek kusursuzluğa erişilebilir.

başkaca sebeplerden ayrılsak da en son kız arkadaşımla aramda 9 yaş fark vardı (benden büyüktü) çok farklı kişiliklerdir. nasıl sevgili olduk onu bile bilmiyorum ama olduk bir şekilde. ve hep pozitif olduk. çok saçma şeylerden de tartıştığımız oldu ama çözdük görmezden geldik, birbirimize özgürlük verdik ve kusursuzluğa eriştik. yurtiçi yurtdışı gezmediğimiz yer kalmadı. defolar kayboldu farketmedik bile. geçirdiğimiz zaman kaliteliydi, sevişmelerimiz bile bir ayin gibiydi ve her defasında daha çok eriştik kusursuzluğa....

haklı olmak hakkı dillendirmeyi gerektirmez her zaman bazen susup anlamayı da gerektirebilir.