bugün

arif v 216

hayatımda ilk defa sabahın 10’unda filme gittim. sebebi cem yılmaz sevgisi ve hala hatırladıkça güldüğümüz gora ve arog filmleri. goranın tadı başka arog’un tadı başka ama bu filmin tadı bambaşka. kahkahayla güldüren bir film olduğu kesin. gora ve arog’u ilk izlediğinde pekçok espriyi farkedemediğimiz kesin bir gerçek. hatta tahta esprisine ilkinde gülenler pek azdır. ve öncülleri gibi bu film de izlendikçe tadına varılacaktır.
burnum düşse yere, almam havalarında buraya komik değil, cem yılmaz bozdu, recep ivedik gibi hep aynı karakterle önümüze çıkıyor yazanlar daha iyi bir komedi filmi göstersin de ona gülelim. göndermeleri ile filmdeki mizansen ile yaptığı reklamının az bile kaldığını kanıtlamıştır. bu filmi herkes izlemeli çünkü.
cem yılmazın her filmi gibi bu filmi de komiktir, bu kısım net. ufak tefek siyasi göndermeleri de mevcuttur. ancak ali baba ve 7 cücelerdeki gibi bariz değildir.
vizyondayken en az 3 kere izleyeceğim bu filmi. gişesi 7 milyona doğru gidiyorsa eğer 10 kere daha giderim. yeterki türk sinemasının kara gerçeği recep ivedik 5’in gişe rekoru tarihin tozlu sayfalarında kaybolsun.
ben ali baba ve 7 cüceler filmini çok sevmiştim bu film ondan da komik.
bir de burada acımasız eleştiri yapanlar acaba bu filmden yada başka bir sinema filminden beklentileri ne? kendileri biliyor mu? hayatını mı değiştirmesini bekliyorlar filmin?
zaten spoiler vermemek için kendimi zor tutuyorum.

recep ivedik 5 in gişe rekoru