bugün

yalova

1999 depreminde diger illere nazaran cok daha cabuk bir $ekilde toparlanmı$,denizin kıyısında konu$lanmı$ nadir tatil mekanı..
yalova ya$am kolaylıgı acısında sizlere büyük bir ilin sundugu imkanları ve kucuk bir ilcenin sundugu rahatlıgı harmanlayarak sunar..yalovaya ula$ım pek bir kolaydır..
genel olarak insanlar deniz yoluyla ula$ımı tercih etmektedirler..bundan yakla$ık 7-8 sene oncesine kadar istanbul kartal dan yalova ya vapur larda gider di..lakin $imdi geli$en teknoloji ve insanların ya$ama hızının artması onları denizotobusu,arabalı deniz otobusu gibi araclara itti..yalova ya iner inmez insanın icini bir huzur kaplar..kıyı kenti oldugundan kıyı bolgelerinde gezildikce yalova nın güzelligi daha bir artacaktır..
yalova insanı art niyetten arınmı$,yardımseverdir..ki orda tanı$tıgım harika insanlarla halen diyalogum devam etmektedir..yalova ili sınırları icerisinde ula$ım tam anlamıyla zor olmasada cetrefillidir..merkez den cıkıp ciftlikkoy,siteler istikametine gecen minibusler her daim gecmezler..
sonuc olarak yalova gidip gorulesi mekanlar arasında bulup,insanın ruhunu dinlendirecegi,sıkıntıdan ve dunyevi dertlerden uzakla$acagı belki de cennetin yer yuzundeki yansımalarından sadece biridir..