istiklal marşı umrunda olmayan kadın

Herkesin saygı anlayışı farklıdır bu bir.. O istiklal marşını sağından solundan böle böle kuş gibi yaptıklarında cânım şiiri katlettiler zâten.
Orada dikilerek saygısını gösteren kişilere hakaret etseler haklısınız.. Aklınızın almadığı insanlar sizleri namaz kılmıyorsunuz, oruç tutmuyorsunuz diye yadırgamıyor. Allah'a ve dinine aynı zamanda bu dine mensub insanlara (küçük gördüğünüz için değil, şahsen bu umrumda da değil.) hakaret ediyorsunuz, küfür ediyorsunuz diye tepki gösteriyor.
Gün olurda gevur birine namaz için dikilmesi hususunda tepki gösteren kişiye ilk ben karşılık veririm.
Burada elma ile armudu birbirine karıştırıp, en iyi yaptıkları hakaret etme, küfretme işine dönen.. Haysiyet fukarası insanlarsınız. Saygı ile ritüellere katılma arasında ki farkı anlıyorsunuz ama hakaret ve küfür edeceksiniz ya her türlü fırsatı elinizde tutuyorsunuz..
Orada hanımın yaptığı işe gelince. Yaptığı yanlıştır, o kadar insanın önünde, insanları galeyana getirir gibi önlerinden geçmek doğru değil.
Hadi bunu saygısızlık olarak değerlendirdiniz bunu da anlarım.. Ama adama demezler mi sen nasıl bi şerefsizsin ki ayakta durmayan kadına saygısızlık yaptı diye hakaret ediyorsun. Senin anan baban yokmu, hiç mi terbiye vermediler. Bu kadar saygı dersi verirken biraz da insanlarla nasıl konuşulacağını öğren..
Kişinin yüzüne karşı söylediğinde yiyeceği dayaktan tırsan, arkasından veya böyle klavye üzerinden şerefsiz şerefsiz konuşup cinsel küfürlerle saldırmaya çalışan insanımsı varlık.. Çok merakediyorsan cuma akşamları okul kenarlarında bekle, bu kullandığın cinsel tabirleri orada ki kadınlardan birine kullan oğlumu olur kocası mı olur ağzını burnunu güzelce bi dağıtsın. Sende rahatlamış olursun.
işine gelince fenimizmden, insan haklarından bahseden ezik insanlar sizin hakkaniyet anlayışınız ancak sizden olanlara..