bugün

sorunlara rte talimatlarıyla çözüm bulan bakanlar

başlığın aslı; sorunlara sadece rte talimatları ile çözüm bulan bakanlar olacaktı fakat karakter sınırına takıldı.

nedendir bilmiyorum fakat gerek cam filmi olsun gerek illerin yeşillendirilmesi olsun gerekse mtv zamanındaki %40 tan %25 e çekilmesinde vs hep bir iyi polis kötü polis oyunları seziyordum fakat bundan sonraki şüphelerim başka yönlere doğru kaymaya başladı..

her hangi bir şikayet ya da halk ayaklanması olmayan konularda bile bir anda bir yerde konuşarak gündem yaratan sonra iyi halli görünüp halka kendini sevdirmeye çalışan bir adam oldu artık rte.

bakanların bakan olma amaçları sanki hiç bir şey akıl etmeyip göreve başlamadan önce '' rte talimatlarını en hızlı şekilde yerine getirmeye and içerim '' gibi bir yemin ettigini düşündüğüm ve böyle yapamayanların görevine son verildigini düşündüğüm bir hal almaya başladı..

bu işin aslı; başkanlığa insanları alıştırmak mı yoksa '' bakın ne kadar iyi adamım ben olmasam ülke daha kötüye gidecek '' imajı yatarak iyi polisi oynamak mıdır bilmiyorum ama gün geçtikçe akp sempatizanları bu sahte davranışları , diger parti sempatizanları da şaşkınlıkla bu durumları izliyor..

bakanlara buradan seslenmek istiyorum ; asıl görevinizi koltuk sevdaları yüzünden ihtimal edip başka emirlere yöneiliyorsunuz ya ömrünüz paçasını tuttunuğunuz ( boş cebini ) kişi kadardır.