bugün

yılmaz özdil

dangozun birisi; Yazım yeteneği herhangi bir Uludağ sözlük yazarı kadar demiş.

arkadaş bu ülkeyi 'artislik yapma lan' diyen 'ananı da al git lan' diyen, 'ulan bana anayasayı öğretmeee' diye çemkiren 'sen kimsin beeee kafatasçıııı' alçak, hain, geri zekalı, şerefsiz, yalaka diyen, 'bahtsız bedeviyi çöle kutup ayısı ile karşılaşıp tecavüze uğrarmış' gibi über seviyede konuşan bir adam 17 yıldır yönetiyor. bu gelmiş yazarın yazım yeteneği falan diyor. böyle cumhurbaşkanı olan ülkede köşe yazarlarının sinkaflı konuşmasına bile şaşırmaman lazım.
bizim halk anlamaz süslü püslü felsefik politik cümlelerden, takoz gibi kaba saba kahve ağızıyla yazmadığına şükredin. onu yapsa zaten bakan falan olurdu.

---------
dangozun birisi; 'milleti ayrıştırmak' demiş.

arkadaş bu ülkeyi 17 yıldır ötekileştiren söylemlerden beslenen bir adam yönetiyor.

Bunlaaaaaar ; kafatasçı, geçin sosyalist mosyalist, içkici, vandal, terörist sevici, laik, zerdüşt, ateist, ırkçı, şarhoş, cibiliyetsiz, bunlar diplomat değil bunlar ajan, samimiyetsiz, ezanı türkçe yapmışlardı, çapulcu afedersiniz benim için ermeni bile dediler, gazeteci değil bunlar militan,doktorun elini çekeceğiz vatandaşın cebinden, haşhaşi, tencere tavacı, solcular asla vatansever değil komunist bunlar, nazi kalıntısı, faşist, millete karşı, başörtülü kardeşim, yavru geziciler, münafık, Fatiha okumasını bile bilmezler, bunlardan birşey olmaz,,, kürt sorunu vardır (sonra yoktur) sonra ne sorunu bee....... ve sayamayacağım o kadar çok örneklenecek şekilde kendi vatandalşarını yaftalayan ötekileştiren bir adam tarafından yönetiliyor ülke....

bir tane ayrıştırmacı ötekileştiren bir yazısını bulun koyun özdilin buraya.
---------

hatta yazar dangozun birisi 'cia ajanı,ateist, satanist, evrimci, rounder' diyerek son zamanların en popüler akımı olan yaftalama yoluna gitmiş.

komik....
--------

bu adam için açılmış onlarca dava bir o kadar da beraati var. yoksa siz sanıyormusunuz ki hükümet çoktan bunu susturmasını.. mesnetli yazar yalan yazmaz, keşke at gözlüklerini çıkartıp okuyup anlamayı deneseniz.